Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Cara cepat femes kat FB and Twitter



FB
1-kau buat akaun FB,
2-pastuh kau gedik2 cikit,kau buat HAL...
3-kau kaco sana sini,buat org benci kau..pastuh org duk heboh2 pasal kau..
4-lagi2 org yg kau kco tuh FEMES.(ini digalakkan kalau nak cepat femes)
5-kau mengata sana sini dengan bangga sekali bagaikan kau tiada cacat cela


TWITTER
Lebih kurang sama jugak step kat atas tuh..tapi lau kat TWITTER,lagi best lau..........................
ARTIS FOFULEEERR yang jadi sasarn!!!!..hahahaha..lagi masyuukkk...

.KOMPERM!!!!...sekelip mata kau leyh femes?..tak caya??..try lar..tapi "KURANG SEHAT" cara kau femes tuh..hahaha..org zaman sekarang sudah giler glamer kau tau...dengan jalan KOTOR cmnieyh jer dyeorang boleh UP..so kalau rase nk kene hempok dengan kuali panas,leyh lar cube step2 diatas year..SELAMAT BERAMAL.. :p


p/s : budak bawah umur dilarang ikot step tuh oke..wakaka..



2 comments:

Anonymous said...

hahahaha..memang ada

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..merata2 org buat cm gini