Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Mahu buat bloglist baru

 Salam korang..ape korang buat eyh?..yuyue borink giler haaa...so yuyue ingat nak tukar link ngn korang,coz yuyue akan delete bloglist lama,yuyue akan buat bloglist baru..so pada yang nak masuk dalam bloglist "RAKAN BLOGGER 2012".sila tinggalkan link korang kat bawah komen entry nieyh keyh..tak payah lar nak buat entry bagai..yuyue akan masukkan korang dalam list yuyue KALAU korang dah masukkan yuyue dalam list korang,baru adil kan?..kate tukar2 link..mesti r same2 tukar kan?..ehehe..oke2..ikot lar ramai ke tak...yuyue tak kisah...peace!! :) 

pastikan korang follow yuyue dulu tau..ehehehe



5 comments:

NUR AZFARAH said...
This comment has been removed by the author.
purpleviolet said...

http://sipurpleviolet.blogspot.com/

DONE!HEHE..^_^

Zeyta said...

http://edurich2u.blogspot.com

done dear...(^_^)

Citra NaniZam said...

nak jugak :)

http://citrananizam.blogspot.com/

J. Hass said...

http://lorongkanan.blogspot.com/

PROMOTE SIKIT :)