Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Aku sayang dia..boleh?

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Hubungan kami bukan baru 4 minit,bukan 4 jam,bukan 4 hari,bukan 4 bulan......TAPI 4 tahun!!...macam-macam benda yang jadi...macam-macam dugaan yang kami dapat,tapi ALHAMDULILLAH,kiteorang still sampai ke hari ini..semua masalah yang menimpa kami,buat kami lebih matang..
Masalah exgf dye yang tetiba nak wat hal,tetiba nak pisahkan kiteorang...bukan seorang kot...3 ORANG!!..selang 2 hari ex2 dia mai serang hendap..adeyh..nak cakap yuyue rampas pakwe dia,rasanya tak kot..kiteorang kapel time kiteorang tol2 SINGLE...so tak ada isu rampas pown..macam-macam dyeorang wat nak kiteorang putus...ada yang sorang tuh,rela buat 3 akaun fb konon-konon nak kacau kiteorang..nak tau ape yang pompuansenget tuh kate kat my beloved?(dye inbox fb)?

"Kalau aku tak dapat kau..yuyue pown takkan dapat kau"
boleh blah lar kau perempuan!!!..huh!!..sewel..

pagi tadi pown huru-hara...bukan salah dia..tapi salah yuyue coz terlalu fikirkan kebahagiaan dia..yuyue yang bengap nieyh mintak putus juz bcoz my hati ckp "myb dye tak happy dengan kau,dah lar jauh..myb dye rasa bosan ngn kau"..macam-macam yang yuyue fikir...padahal dia dah berkali-kali ckp "abg tak dapat hidup xde cyg,cyg satu2nya dalam hati abg"..tapi yuyue nieyh bodoh...salu jer fikir konon-konon untuk kebaikan dia...adeyh...

KAU TAHU TAK AKU SAYANG KAU!!!!!..

janji tak fikir bukan2 lagi..nak GILA aku syg kau..tau tak!!..4 tahun cinta jarak jauh...4 tahun tuh jugak yuyue SETIA tau..syg bangat!!! :)kalau tak msg,rase rindu gile...

yuyue miss bila dia xtext yuyue,WHY?

1-sebb t xder agy msg ckp syg2 kat yuyue..dye da janji nak ckp " i love u " tiap2 hari~~...so lau dye xtext memang hangen lar kan..hahaha

2-Nanti lau dye xtext yuyue,yuyue xleyh nk sakat dye,yuyue suke balas text dye lambat2,coz yuyue nk dye bilang 1-3 lau yuyue lambat balas..ngaaa "cyg!!!nape lambat balas??..1......2.....".<-- belum sempat dye ckp 3 yuyue terus balas...hahaha..dye sgt2 sweet :p

3-Nanti lau dye xtext yuyue,yuyue rindu lar nk tgok dye jeles2..hihihi..dye kuat jeles tau..p yuyue suke!!!..jeles 2 tanda syg..p jgn terlalu jeles yew syg..ehehe

ade agy!!..p bior ler rahsia..xkn nk luahkan semua kot kan2??..ehehe..love him damn much!!!..rily miz him..:)


Dia tak encem,dye sweet jer..Aku sayang dye..BOLEH?..ehehe :p 



 
Photobucket

No comments: