Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Doodle kapel pertama..lawak kot



بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
First time yuyue buat doodle kapel..xsaited giler nak siapkan..hasilnya agak memuaskan untuk budak baru belajar mcm yuyue nieyh...hahaha..still senget benget guna paint hasilkan doodle...PS?..yuyue da delete software PS dalam lapy coz lapy tak larat nak tanggung beban berat..macam-macam khazanah ada dalam lapy nieyh..and yang pastinya TIDAK BOLEH DELETE!!!..so yuyue ambil keputusan untuk delete jer software ps..RUGI??..adeyh..memang terasa peritnya..tapi rasanya kertas kerja bergunung-gunung,ilmu-ilmu dalam lapy nieyh lebih penting kot berbanding PS..hehehe

alaaaa..PS yang online kan ade..tapi yuyue guna paint jer wat doodle nieyh..coz yuyue tak online 24 jam..so kalau yuyue malas nak online..yuyue edit kat paint jer...so inilah hasilnya..seyes lawak..kembali ke tahun 90an..lukisan yuyue teruk berbanding adek yuyue..macam budak2...sedeyh!!..
jelas tertulis (yuyue & nan)..comel gak kan?..hahaha..adeyh =_="

p/s : asal yang lelaki punyer mcm tak oke sgt ea??..errrr..........

 Follow belog nieyh sekali yooww!!
Photobucket

No comments: