Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Halooooo..tadi yuyue telah ditag oleh akak angkat yuyue LADY DIANA untuk join contest "CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS "..tak nak hampakan akak angkat tershayunk..so yuyue join keyh :)

 
1. Majlis : couple
 
2.Tema : hurm..yuyue pown tak reti sangat..so terserah pada yang pakar..ehehhee...couple sweet..so nak tema yang sweet2...ngehehe..
 
3.props : kalau boleh biar nampak romantik..pasangan kapel lar katekan..tengah hangat bercintan-cintun lar katekan..ehehe..pakaian pulak bebas kot.."remaja"..ehhe
 
4.HARUS ada my beloved lar..kalau benda lain ade,cukup lengkap,tapi tuan empunya badan takder..tak jalan jugak..ehehehe..so yuyue nak simple2 jer..janji nmpk "CANTIK!!!"...
 
yuyue tag : semua yang tersinggah kat belog yuyue nieyh!!!..please support sesama blogger :)
 
Follow belog nieyh sekali yooww!!
 Photobucket

2 comments:

LyaLuna said...

amboi amboiii haha. gambtuhh >.<

http://yanadimple.blogspot.com

Lady Diana @ Lat'z said...

Gudluck yuyue..akak pun kena tag..join ja la...hehe..(^.^)