Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Bos hampir cabul saya..sedih!!


 
Salam...petang nieyh yuyue nak share satu entry dimana entry ini sangat larh hot!!..hahaha..hot lar sangat kan..tapi bagi yuyue hal nieyh tersangat lar HOT tauuuu >_<...jom kite inbas kembali.... :)
 
 
"Kelmarin yuyue da tulis pasal bos yuyue bukak tudung kan??ari nieyh dye wat hal lagi!!!..aiyaaaaaa..sampai bila yuyue nak TAHAN!!

Baru jer seminggu yuyue start kerja kat citu..bos da mula wat HAL!!!...mula2 dye mintak yuyue SUAPKAN UBAT..kelmarin dye suh yuyue BUKA TUDUNG..ari nieyh pown same..mintak yuyue buka tudung...aiyaaaaakkk!!!!..berapa lama yuyue dapat bertahan tuh yuyue tak pasti..tapi kalau tahap kesabaran yuyue da sampai kemuncak!!..yuyue gerenti akan berhenti kerja..

SORRY BOS!!!
dialog dia mintak buka tudung

Bos : "Saya nak tengok sangat awak buka tudung,ini permintaan saya"

Yuye : "haaa??xleyh lar bos..aurat tuh"

Bos : "Alaa..kalau nak ikotkan semua pown aurat,saya nak tgok sangat RUPA awak yg sebenar"

Yuyue : "laarrr..nieyh saya yg sebenar lar nieyh...kan nampak muke saya nieyh haaa"

Bos : "yer..tapi tak nampak sepenuhnya..kalau nampak rambut baru nampak penuh"

Yuyue : "ishk...tak boleh lar bos...tak baik..nakal jer bos niey "

Bos : "Laa..bukan nakal..memang saya nak tengok..saya rasa tak tenteram..saya perlu mencari ketenangan dengan melihat seseorang"

Yuyue : "ishk bos nieyh..ada cara lebih baik untuk cari ketenangan.. <--dye faham per maksud yuyue nieyh"

Bos : "saya nak tengok jer...tak sama awak pakai tudung dengan tak pakai tudung..lain"

Yuyue : "Sama jer bos,tak bertukar wajah saya nieyh kalau saya pakai tudung..tak boleh bos..aurat"

Bos : "tak sama,macam kotak rokok..kalau kita tak bukak kotak rokok tuh,kita tak tahu apa isi dalam kotak tuh kan?..kita tengok pada luaran jer..dalaman kita tak nampak <---owh...dye bagi perumpamaan" 

Yuyue : "yer lar bos..tuh sebab "kepala" rokok tak terkeluar macam MUKA saya..kalau "kepala" rokok tuh terkeluar cikit,kita tahu apa isi dalam kotak tuh kan??..tetap merbahaya kan??<-- perli cikit...sama jugak dengan saya..kan da nampak MUKA saya..jadi rasanya tak perlu lar nak buka2 tunjuk rambut.muke saya tetap cmnieyh jugak..takkan berubah bos...ehehe" 

Bos : "owh..bijak awak menjawab"

Yuyue : "bukan masalh bijak..tapi ikot logik lar bos..heehhe" 

Bos : "Ikot lar..mungkin itu pegangan awak..prinsip awak..tapi saya betul2 nak tengok" 

Yuyue : "maaf lar b0s..memang tak boleh :)" 

Bos : "kadang-kadang kita kena mengalah kerana kasihan" 

Yuyue : "ehehe..tak boleh la bos"

Panjang gak perbualan kami tadi...kalau nak taip semua memang tak tertaip lar kan..so rasenya korang leyh bayangkan sendiri kesudahannya..MEMANG R TAK BUKA!!!!.. Hurm...bulan nieyh jer kot kerja..kalau wat hal lagi..BERHENTI ler jawabnya..sape leyh tahan cmnieyh??..korang leyh tahan??sila komen okeyh :) "
 
naaahhh..giler kan??..sabor jer larr....-_-'
 
 
Photobucket
 


6 comments:

Nizam Ijam said...

haish! teruknya bos tu..

**NH-Nurul Hidayah** said...

taaahhhuuu tak perr -_-'

-Cik Nuyoi- said...

yuyue benti je terus klau pas ni bos tu minx2 benda2 x senonoh ..

Lady Diana @ Lat'z said...

saman bos kalau dia nak ugut @ keluarkan kata2 yg memalukan yuyue...

**NH-Nurul Hidayah** said...

cik noi : da berhenti daah syg :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

akak : nan pown suh cmtuh jugak..suh report polis..tapi entah lar..selagi boleh elak..yuyue elak..kalau dah xboleh elak sgt bru lar wat report -_-"