Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Tak nak Blog list!!..nak Link list!!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

salam korang..per korang buat ea malam-malam cm gini..malam hari lar paling borink..lepas mam,TIDO..ehehe..yuyue tadi ada wat blog list untuk blogger umur bawah 23 tahun kan??blog list tuh memang mencabar kesabaran yuyue tau!!!..mane tak nyerr..lapy berat mcm lori bawak gajah..bukak widget blog list da 5 minit,klik add link blog da 5 minit..bila da masukkan link,tekan ADD dye wat haaaallll..not responding!!!!...aiyaaa..so yuyue letak link blog korang kan LINK LIST..bukan BLOG LIST..kalau guna LINK LIST tak sampai 5 minit semua link boleh sentel...alaa..same jer pown link list dengan blog list kan?..ehehehe...korang boleh tengok kat bawah sekali belah kiri korang..ade tak?kalau yuyue tertinggal,sila bagitau keyh..wink3**..LOVE YA!!

8 comments:

Achik SYIDA said...

adalah yuyue,thank ^^
link list pun tak pa :)

farahroslan said...

da ada yuyue :)

terima kasih :)

tak kesa la link ke ape ke
janji ada :)

#ciksuzlin said...

tq..tq..tq..cik yuyue

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehhe...wink3**

haiza aryani ilyas said...

eh2, ada nama saya la..hehe

mekasih yea yuyue.. :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

haiza: ehehe..same2 yunk :)

Amalina said...

Hehe, takpe, janji ada :) thanks tau

Afiqa Dayana said...

eh ehh, dah adelah .
hehe thankss yuyue ! :)