Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Sorry simple-simple saje

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Yuyue minggu nieyh banyak bz wooo..so sorry sgt2 kalau header korang simple giler!!..takpe2..kalau tak suke,save jer dulu keyh..tahun depan yuyue akan wat header free lagi untuk korang..bila??tak tahu lagi..yuyue tak cukup mase...ada mase pown setengah jam,10 minit,15 minit,sempt2 update blog jer..malam pulak yuyue tak edit header coz yuyue mate rabun~~..ngehehe..so tak elok sgt mengadap lapy lame2..sorry keyh..LOVE YA!!










Pastikan korang centerkan header nieyh okeyh..

cara center :

1. pergi kat Dashboard > Design > Template Designer > Advance > Add CSS
 
2. masukkan kod kat bawah ni
#header-inner img {margin: 0 auto !important;}
#header-inner {text-align:center !important;} /*masukkan sekali ayat ni kalau guna Template Designer*/
3. apply to blog





7 comments:

Achik SYIDA said...

thank yuyue :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

sorry tau..simple sesangat :(

Nan said...

cara center tu nak tanye... kalau guna ayat cinta leh jadi x?

**NH-Nurul Hidayah** said...

syg : ngehehehe..boleh jugak tuh :p

miss aiai said...

yuyue..!
comel3...tenkiu dear

**NH-Nurul Hidayah** said...

simple je yunk :)

-------ieja------- said...

yuyue cute tq sgt