Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

'segmen dan jom dapatkan 1000 follower bulan ini'

Assalamualaikum

TOPIK :'segmen dan jom dapatkan 1000 follower bulan ini'
DATE :2 JULY 2011
NOTA KAKI :NAK JADI YANG TERPILIH!!!:)
ENTRY :..............Baca Kat Bawah ea :)



korang nak join??klik SINI

Hadiah-hadiahnya:

•semua penyertaan akan dimasukkan ke dalam senarai bloglist saya yang baru.
•30 penyertaan terawal akan mendapat promosi di dalam artikel-artikel saya.
•3 penyertaan terbaik akan dapat hadiah misteri.
•dapat berkenalan dan menambah follower.

Yuyue nak tulis pasal JELES and TIPS tingkatkan follower :)

Jeles??..sape yang jeles??.

siapa yang makan cili,dye yang terasa pedasnya

kita jeles dengan orang yang lebih berjaya,tidakkah rase RUGI??..sepatutnya kita timba ilmu,mintak tips yang berguna,ambik sedikit sebanyak semangat berblogging tuh dari orang lama,bukan dengan ada perasaan JELES tuh..ishk..RUGI lar!!!...dari korang duk jeles-jels tak dapat ape-ape,elok korang pegi tnya pasal

Tips untuk menjadi blogger yang berjaya
Tips mencantikkan blog
Tips meringankan blog
Tips menarik pembaca singgah ke blog kita
Tips cara penulisan yang baik
Tips ramaikan follower
Tips tingkatkan trafik

haaa..banyak faedahnya dari duk jeles-jeles ni..Buang masa jer..cube korang tanya dyeorang pasal tips-tips nieyh..gerenti dyeorang tak KEDEKUT ILMU deeeerrr..ini belum kenal dah pandai nak cop "BLOGGER OTAI SOMBONG".."BLOGGER OTAI KEDEKUT ILMU"..pandai-pandai jer..

'xkenal maka xcinta'

yer dakkk??..ehehe..terover pulak yuyue yerrrr....coe2...bukan per..betul per apa yang yuyue kata..godek-godek ilmu,itu lagi bagus..BERKAT orang kate...:)

antara tips-tips tambah follower
1-Salu BW..kenal blogger baru
2-Tinggalkan jejak selepaskorang follow blog tuh..bg ayat POWER!!MEMIKAT sampaikan dyeorang tertanya-tanya and nak bukak blog korang
3-Buat header yang menarik...mesti ada header..salah satu untuk pikat pembaca
4-Entry yang menarik!!
5-Pastikan blog korang senang nak loading,jangan sampai 10 minit nunggu baru SENTEEELLLL..xoke!!
6-Tidak penuh dengan widget-widget yang tidak berguna..letak apa yang perlu sahaja..jangan bagi serabut

tengs sudi baca!! :)

2 comments:

Dayanqphrofile said...

entry yg berguna...dalam menjoin segmen leh nsihat mnasihati kan...

jom singgah sini::

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/06/apa-itu-cintamengapa-aku-harus-bercinta.html
(apa itu cinta?mengapa aku harus bercinta??)

abglan said...

Jom Join...