Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

segmen Blog walking - 2011 Llist

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Tengah duk syok mengedit header member2..terasa nak buat satu segmen..iaitu segmen "BLOG WALKING - 2011 LIST"

yuyue buat segmen adalah untuk :

-Merapatkan lagi silaturrahim sesama blogger
-Menghargai follower yuyue yang sentiasa support yuyue dalam dunia blog nieyh

Tak payah buat entry..dan tak payah tag kepada sesiapa...juz copy paste entry nieyh dalam entry korang..oke.. :)

>copy start dari pic (bawah nieyh) sampai 'CARA JOIN SEGMEN'<


*Akan berada didalam blog list / link list yuyue sepanjang tahun 2011
*Akan dipromote,tak kira lar di FB - group2,BLOG, TWITTER and yang sewatu dengannya sepanjang tahun 2011
*Yuyue galakkan korang yang join BW sesama sendiri..kenal sesama blogger,..nanti bla da keluar list..COPY and promote di blog korang..oke..sama-sama support..tak salah kan?

cara join segmen nieyh :

1-Letak pic kat atas tuh (BW - 2011 LIST),dan linkkan ke entry ini
2-Letak di sidebar kamu..kalau besar,kecilkan jer keyh.. :)
3-Setelah siap, tinggalkan url blog korang di ruangan komen entry ini.. :)

Yuyue akan buat list setelah segmen ini DITUTUP...tarikh tutup segmen ini ialah pada :
 ESOK 12-07-2011..PUKUL 2 PETANG


6 comments:

#ciksuzlin said...

salam, yuyue!

sy joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/blog-walking-2011-list.html

jemput datang blog ni sekali :]
suzlinazreena.blogspot.com

farah hanim said...
This comment has been removed by the author.
farah hanim said...

suda join ini BW
http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/07/segmen-blog-walking-2011-llist.html

:D

eITA said...

dah join,

http://my-khalish.blogspot.com/2011/07/segmen-blog-walking-2011-llist.html

id : ziyta

Ila Aqilah said...

cik yuyue, saya join :)

http://ilaqilah.blogspot.com/2011/07/blog-walking-2011-list.html

AyiLarimA said...

Yuyue, Mira dah join blogwalking ni... :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/07/segmen-blog-walking-2011-llist.html