Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Kembali ke FORMAT yang lama

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Korang apa khabar,harap-harap semua sihat dan ceria selalu keyh..pagi nieyh yuyue ubah cikit FORMAT dalam entry..ari tuh yuyue ada buat READ MORE..and ada

*TITLE :
*TARIKH :
*NOTA KAKI :

Sekarang yuyue nak buat macam biasa jer lar..tak per kan??tak salah kan??..ehehehe..lagi pown rasa malas pulak nak "isi form" tuh..ngahaha..nak tulis jer terus rasa hati nieyh haaa..malas nk isi title apa,tarikh bape hb,nota kaki lagi...rasa malas..tahu-tahu jer la kalau ada INCEK LAS datang cmner..sume benda rasa MALAS NAK BUAT..pastuh datang lar pulak INCEK BUT..datang serabut tak tentu hala...nape lar perangai yuyue berubah sekarang...kalau dulu RAJIN GILER!!!!..tapi tuh lar kan..MANUSIA..jangan nak hairan lar..ehehehehe...

Template yuyue pown yuyue rasa mcm "hancur"..warna yang mereng,header yg keanak-anakkan,jiwa nieyh dah jadi kacau..JIWAKACAU...susah betol lar kalau cmnieyh..hari nieyh nak BW..kena rajinkan diri!!!..nak kongsi dengan korang BLOG PILIHAN YUYUE nad ENTRY PILIHAN YUYUE...chaiyok2!!!!

p/s : plez doakan yuyue kembali normal ._."

2 comments:

faisal apardi said...

kalau form dah banyak mmg malas...selamat berhujung minggu

**NH-Nurul Hidayah** said...

tahu tak per...ehehehehe...tengs..awak jugak~~