Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

incek Sticky post yang penting

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Haloo korang...korang per kabo?..baik?..yuyue da siapkan 6 header lagi...yuyue tak berapa sehat sebenarnya,mata pown mcm da bluuurrrr..so kalau ada yg comot cikit2 tuh harap korang maafkan keyh..takper.nanti lain kali yuyue watkan lagi yer..save dulu..ada lagi header yang belum siap..sabar keyh..LOVE YA!!!..and jangan lupa,kalau nak guna header yuyue wat tuh..pastikan centerkan header korang keyh...tengok post kat atas tuh (INCEK STICKY).klik kat "ANTARA HEADER YANG SUDAH SIAP"..check header korang kat sana,ner tau yuyue da siapkan...yuyue akan salu update kat citu sahaja..so ape2 pown korang bukak and tengok kat citu keyh..tiap-tiap hari yuyue akan siapkan 5 atau lebh header...

maaf kalau korang tak berkenan,ade comot2 cikit tuh yuyue mintak maaf..time edit tak npk pown..tak jelas..tapi bila da post/publish baru nampak comot2 tuh..yuyue tak sempat nak edjuz balik,coz yuyue nak edit header member2 yang lain,nanti kalau UMUR PANJANG,yuyue akan wat lagi header free untuk korang keyh..mybe SEKALI SETAHUN yuyue akan wat..tak nak lar wat contes atau jual dengan harga RM 5,yuyue bagi free je..ehehe...have fun!!

2 comments:

Cik Rose Cute said...

Cik Yuyue kita ni...memang bagus...hihihihi

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehe..tak la sis..yuyue ikhls :)