Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

grrrrrr....follow box bikin aku HOT!!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Yuyue geram betul lar...yuyue view blog hampeh tak kuar,tapi bila pergi dashbord follower bertambah pulak..yuyue jer yang tak nampak ea??korang nampak tak??..adoiyhh..ade sape2 tahu cmner nak LESING follow box tuh??ce ajor...ce ajor...heerrrgghh!!!!..cmner ea??..entah-entah dye majok tak??alamak aiii..nape ler...da 2 hari kot..balik lar!!balik larh!!...winddduuuuu :'(


tak kecian ker kat saya??...balik lar!!balik lar!!!..ishk :(...majok gak lar!!!.... <--- ngade :p..da tak reti nk pujuk follow box tuh suh balik..hurrrmmm..redho jer lar bila diTINGGALKAN sebegini rupa..acceeehhh ...-_-'

p/s : sambung edit header sat :)

21 comments:

kim's yaya said...

dtg cni :) alo dear. follower box mmg tgah prob la . so pakai je button follower dlu keyh

SitiZulaikha :) said...

hah ! samelah perasaan kite.. menyusahkan betol... and lagi satu, kalau pkai button follow pun, kite takkan dpt follow blog tu...

Cik Wani said...

argh!! same2!! nyampah!


btw jom komen link entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

kim's yaya said...

siti : la ye ke ? yana pakai boleh aje org follow tao !

ary anwari said...

yuyue relax je k..follower box ada mslh skang..:)

Wahida said...

Cik Yuyue boleh rujuk sini oke :D

http://www.latest-techtips.com/2011/04/how-to-add-blogger-follow-button.html

Wydaz.com

Izbeta Shyah said...

aaaaa, dengan excited nyer nak bace entry ni, tapi kenapa iz tak paham ni.. ahahhaha malu kejap..

baby said...

sabo3..meh hilgkn sabo ngn joiin bloglist nona niih..
Kalau tak moh joiin pun kaan..jumlaah VOTE TUK NONA....PLISZ2..LIKE PIIC TUH..
MEH..ADE HADIIAH TAW!

http://nonasani.blogspot.com/2011/06/contest-nona.html

**NH-Nurul Hidayah** said...

kim : da tuh nak wat cmner??..:(

**NH-Nurul Hidayah** said...

siti : ey??alaa...da tuh ada cara lain?

**NH-Nurul Hidayah** said...

wani : kite same2 sabor keyh..heee :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

kim : boleh ke tak??ehehe..yuyue konfius..ehehehe

**NH-Nurul Hidayah** said...

ary anwary : nape ea??

**NH-Nurul Hidayah** said...

wahida : tengs dear :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

izbeta : ehehe..baca lagi sekali dengan berhemah...hik3..mesti laju sgt bace tuh :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

baby : nak2!!

kim's yaya said...

kim buat boleh la :) ni de org follow kim ok aje

Cik Sara said...

Owh..no wonder lah tak jumpa follower box dekat blog2x yang diterjah hari ni.. Cam kecewa plak tak buleh nak follow.. Tak terfikir plak nak follow kat profile diorang..huhuhu

**NH-Nurul Hidayah** said...

kim: t yuyue try keyh :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehehe..kalau tak tahu memang blurr :D

CikMisi said...

relax2... jum usha entry nih Tutorial Follow Blog Secara Manual...hehe