Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Blog kau tak menarik langsung!!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Waaahhh...ade jugak mengutuk yuyue kat belakang ea??..ckp belog yuyue TAK CANTIK..SIMPLE giler,TAK MENARIK!!..komen lar kat entry yuyue,jangan nak kutuk2pulak..TAK BAIK TAU!!..ye!!ye!!...yuyue tau lar belog yuyue tak secantik belog awak...BOLEH nak cantikkan belog nieyh..tapi yuyue MALAS!!!...yuyue bukak tutorial-tutoril yang ada...yuyue ikot jer ape yang dyeorang ajar,bila da nampak cantik,yuyue gune lar dalam SEMINGGU atau 2 MINGGU..lepas tuh yuyue tukar semua jadi sesimple nieyh..mate yuyue lebih kepada benda-benda simple kot...kalau korang nak tahu..yuyue suke sgt cuba template2 yang ade..background yang lawa-lawa..selang seminggu yuyue tukar..header jangan nak ckp lar kan..dulu selang 2 hari tukar..hahaha..GILA kan??..tapi sekarang yuyue nak kekalkan yang nieyh jer kot..tapi header tuh yuyue tak janji..hahaha...:p

p/s : "busuk punya orang sudah bunyi2 maaa,ini orang suka makan sambil berak,owh..sebab tuh lu suka kutuk belakang aaaa..."..hahha..ubah cikit ayat tuh jadikan ayat sendiri..hahahha..peace!! :)

2 comments:

meyaa meyoo said...

biasala tuh yuyu..
itu maknanya dia jeles dgn yuyue (:

Nash said...

xpe la yuyue, jgn diendahkan orang camtu.. blog simple2 ni bagus jugak, sebab lebih ringan. bukannye yuyu tak boleh buat lawa2, just minat tu lebih kepada yg camni kan.. nash pun sama, lebih suka yg simple n practikal. kte kene fikir, bukan semua internet laju, ada gak yg guna broadband n 3G untuk baca blog ^_^