Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Bila dia buat muka comel

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم


Alolo...da lama tak tayang muke my beloved nieyh...da stop terus lepas ditegur oleyh pengomen paling TEGAR!!..ANON!!..si ANON memang jeles jer bila yuyue wat entry pasal my beloved..so sekarang yuyue da jarang2 je post pasal budak busuk kat atas tuh,kalau dulu memang penuh dengan cerita pasal budak busuk tuh jer..sampaikan dia ckp :

"syg,da lama abg tak tengok cyg post pasal kita,rindu"

huk2..bukan tak nak post..tapi nanti ada yang jeles..malas nak gadoh2..ari tuh pown da gadoh2...haaa???gadoh??..tak tahu?jom baca SINI

Macam yuyue ckp dalam entry tuh lar (link yg yuyue bagi tuh)..kalau tak suka baca apa yang yuyue tulis,jangan baca,dipersilakan CLOSE dengan kadar segera..yuyue tak paksa orang baca apa yang yuyue tulis..lagi pown nieyh personal blog kan??sendiri-sendiri punye blog..so rasenya tak salah kot nak cite pasal sape2 pown...yuyue pown takder nak nyebok kat blog orang komen yang entah pape..hak masing-masing nak tulis per pown..lagi pown sendiri bikin blog ma..tak suruh pown "awak/anon/yg sewaktu dengannya <-- (yg suke jeles2 ) tolong creatkan blog..masing-masing kan??...ehehe...<--- melalut sudaaa

Okeyh2..sebulan sekali jer pown yuyue nak post pasal budak busuk tuh...dah tak selalu agy..k,la...LOVE YA!!

11 comments:

EZAN IDMA said...

comel je bf dy buat muke cmtu hehe

haiza aryani ilyas said...

xpe yuyue.. asal kan anda bhagia.. kn..?? :)

Aida Azryn said...

weewiitt.. haha~

syerz eyryn said...

chumell jugakk la :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ezan : ehehe..comel lar gt kan?..ehehe :p

**NH-Nurul Hidayah** said...

haiza: betul2...amin!!..ehehe :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

aida : wiiwwiitt..yea2..kekasih gelapku suda maiiii :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

syerz : ehehehe..comot jer ade r..ehehe :)

farah hanim said...

yuhuu
der org tu tgh bhgia le..hehee :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

farah : wehehehe...lalalalalaaaa :p..alhamdulillah yunk..hope kekal ler :)

s.y.a.r.q said...

abaikan sajer acik or pokcik anon. Jelesh lah tuuuuu...x pon hobi dye..heheheh