Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

7 header siap!!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

PENTING!!

pastikan korang save url yuyue nieyh tau..url yuyue sudah BERUBAH..kalau dulu http://www.pwencessyuyue.co.cc tapi sekarang sudah berubah kepada http://pwencessyuyue.blogspot.com

sape yang letak dalam bloglist url bog yuyue,tukar url blog yuyue tau,letak yang baru nieyh...LOVE YA!!














Pastikan korang CENTERKAN header nieyh kalau nak guna..cara center header?..klik pada "HEADER SIAP!"..kat citu ada cara nak centerkan header :)..kalau ade tersenget,tercrop tak kena..maaf sgt2 tau..coz npk time edit tuh macam dah oke..bila publish dye npk comot cikit :(



10 comments:

Nur Zafirah said...

thanks yuyue :) semoga tuhan membalasnya :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

nur : ehehe..hope suke :)

IBU AQIL said...

thanks yuyu smg bertambah rezeki yuyue..suka sgt dgn header tuh muaaaaaaah

**NH-Nurul Hidayah** said...

ibu : ehehehe...emmmuuuaaahhh jugak :)

Cik Bell said...

tengs yuyue ^^

Ain_ Suke Senyum said...

thanx yuyue . owh tukar url patut ukak blog yuyue xdpt .

Nur Atiqah said...

thanz yuyue :) cun2.

**NH-Nurul Hidayah** said...

cik bell : sesame yunk :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ain: yg lama dah kena block

**NH-Nurul Hidayah** said...

atiqah : ehehe..hope korang suke :)