Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

11 header siap!!..selamat berpuasa!!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Assalamualaikum!!..and selamat menyambut BULAN RAMADHAN!!!!..tak sabar tol nak puasa..RINDU pada bulan ramadhan!! :)..okeh2..yuyue da siapkan lebih dari sepuluh header dari pagi tadi..tapi maaf,agak simple..coz ada 3 lagi header yang belum siap..terkejar2..yuyue pown agak bz..maaf tau kengkawan..

Owh..lupe nak gtau..kalau korang tengok header korang tak seperti yang korang req ari tuh,yuyue mintak maaf sgt2..yuyue tak leyh nak view blog korang,LAMBAT GILER!!!!...yuyue tunggu punya tunggu,yg kuar cuma BACKGROUND..ayat segala bagai langsung tak kuar..adeyh..so yuyue buat jugak untuk korang,tapi simple jerlar..maaf tau :(

okeh2..jom tgok header2 yg da siap tuh :P)





















 Follow belog nieyh sekali yooww!!

 Photobucket

5 comments:

Still alive said...

ohoiii~maceh puteri:-)...
tantekkkk....

alynn'johan :] said...

Alhamdulilah Cik Yuyue yang cun comel cantik dan segala (: Terima kasih di atas header yang sangat lah comel dan paling mahal kann , FREE lah kann ? Bertuah rasanya Cik Yuyue buatkann . Sayanggg Cik Yuyue <3

Citra NaniZam said...
This comment has been removed by the author.
Citra NaniZam said...

Yeyy!!! dapat jugak akhirnya..
thanks yuyue akak suka sangat..
:)

paezand said...

macehh yuyue ...
cantikk ..
loveyoulahh !