Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

UPDATE!! Pencarian Blog Terbaik 2011-blog list yuyue sudah BERMULA!!

Assalamualaikum

Pagi nieyh yuyue nak umumkan SEGMEN PENCARIAN BLOG TERBAIK-BLOGLIST YUYUE telah pown bermula...yuyue da gedebuuukkkk kan poll code untuk korang kat ATAS tuh,vote blog pilihan korang..antara yang blog tersenarai ialah :

http://norhafeezah.blogspot.com/
http://hidupakutentangaku.blogspot.com/
http://myraeqin.blogspot.com/
http://fadhli91.blogspot.com/
http://cik-emma.blogspot.com/
http://snowcakesyummys.blogspot.com/
http://orangeeeworld.blogspot.com/
http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/
http://moonrahdin.blogspot.com/
http://bungasepet.blogspot.com/
http://luv9nteen.blogspot.com/
http://merahduniamira.blogspot.com/
http://nishiyanisha.blogspot.com/
http://bbyuya.blogspot.com/ <----sorry..tertinggal satu blog tadi.. :)


Diatas adalah senarai blog yang join segmen yuyue...yuyue sediakan link blog dyeorang bagi memudahkan korang BW and pilih blog yang terbaik antara dyeorang kat atas tuh..sesiapa sahaja boleh VOTE..peserta juga bleh promote di :

-BLOG (peserta juga boleyh meminta blogger lain VOTE blog korang okeyh :D)
-FACEBOOK
-TWITTER
-TAGGED
-DLL(dan lain-lain laman sosial)..BEBAS

Segmen ini dibuat bagi mengeratkan lagi silaturrahim sesama blogger,korang yang ingin VOTE blog pilihan korang,disarankan PERGI KE BLOG DYEORANG,and komen sedikit tentang blog dyeorang..sebaik-baiknya korang buat macam nieyh :

 CONTOH :
Saya vote blog awak untuk PENCARIAN BLOG TERBAIK-BLOG LIST YUYUE

Komen :
-Blog cantik,
-entry menarik
-Ringan loading..and bla bla bla bla...
-And kalau ada masa meh lar singgah blog saya (promote blog korang kalau korang nak..mane tahu TUAN blog yang korang vote tadi singgah and follow korang,xsia-sia korang vote dye kan?...ehehe..)

Pencarian BLOG TERBAIK ini akan berjalan selama SEBULAN tarikh tutup VOTE ialah pada

21/7/2011

Setiap seorang hanya boleh VOTE 1 blog pilihan korang-1 hari (Allow one vote per DAY)..so kita boleyh tengok dalam satu hari,berapa orang yang suka and VOTE blog kita dalam satu hari :)..pastikan korang yang nak vote tuh,vote dengan betul okeyh :)..

Sila Drop Down Box untuk buat pilihan dan VOTE!!

--DONE--

2 comments:

el-janna said...

tengs yuyue^^

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehe..semalam yuyue nak bukak blog janna..tapi xleyh...nape ea?..janna xtinggalkan link,tapi juz ckp janna join,bile klik kat pic,xder link..ehehehe..coe tau..sekarang yuyue da letak daaa.. :)