Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Tips untuk kekalkan rasa sayang - LELAKI

Assalamualaikum

Pagi nieyh yuyue nak kongsi tips untuk lelaki..apa yang yuyue nak kongsikan nieyh adalah pengalaman yuyue sendiri..antara ayat-ayat yang lelaki boleh gunakan untuk GF korang..ayat-ayat nieyh BF yuyue salu cakap kat yuyue..ehe..meh kita tengok..meh


1- cyg jangan ngorat-ngorat tau..Kalau abang tahu cyg ngorat-ngorat,siap la..ehehehe..love u sayang

2- cyg jangan tinggal abang tau,abang sayang cyg sangat-sangat,tak tahu cmner abang kalau cyg tak ada

3- Jantung abang berdegup kencang tengok cyg..

4- Jantung ini berdegup sebab cyg

5- Esok mesti ingat abg tau..kalau tak,abg merajuk 1 hari..ingat tu..ehehe..love u syg

6- Manis je muka cyg,alahaaiii....Jatuh cinta lagi!!..

7- Rindu kat comey abg,abg lagi rindu cyg,sampai sakit-sakit

8- Mesti tengok cyg!!!..Baru dapat sihat...dah sihat tengok cyg!!

9- Cyg mesti salu msg abg,setiap saat,setiap minit,setiap jam!!

10- Abg sampai mati tak nak tinggalkan cyg

11- Makin kecil hati abg tunggu...satu minit,satu inci dia kecil..kira lar berapa lama cyg buat abg sunyi!!

12- Abg tol2 syg cyg...cyg janji tak akan cari orang lain?..mesti dengan abg je tau!!..janji ngn abg!!

13- That all my word 2 u tonight b 4 i sleep.."u're my life,u're my heart beat,i cant live without you..i'll keep u in my heart 4 ever,i promise..if u be my wife,i'll make sure u allways happy and i'll do anything you want to..i want to marry you..just be my queen <----- yang nieyh yuyue paling suke!!!!..eheheh

14- Jangan fikir macam tuh...abg tak kisah cyg berjauhan ngn abg,apa abg nak,bukan sekadar dia itu PEREMPUAN,bag nak org yg betul2 cintakan abg,dan dia tak pernah susahkan abg..ITU LAH CYG....sikap sederhana,manja,fhm abg..ITU JUGAK CYG...yang selalu memahami abg,menemani abg masa kerja,mengembirakan waktu abg sedih.. <---- ayat nieyh sesuai kalau gf korang tengah majok / susah hati tentang hubungan korang yang jarak jauh.. :)

Ayat-ayat nieyh antara koleksi yang yuyue ada..ayat tak boleh blah!!!..hahaha..banyak lagi yang yuyue simpan..kalau ayat tuh yuyue rasa "cantik"..yuyue save..setiap kali BF yuyue send msg yg best2..yuyue save..tapi yuyue kongsi nieyh jer larh ngn korang eyh..peace!! :)

3 comments:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hamboiii..jiwang habis..hehe..untunglah ade org sayang :D

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehehe..alhamdulillah...weee :P

Nan said...

Alamak! Maluuu!!