Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

 

KALAULAH saya KAYA,saya nak sedekahkah separuh dari duet saya kepada rumah anak-anak yatim

KALAULAH saya seorang POLIS,saya nak tangkap semua PEROGOL and jatuhkan hukuman yang setimpal,coz banyak sangat kes2 rogol sekarang,GERAM!!

KALAULAH saya seorang ASKAR,perkara yang pertama,saya nak pegang SENAPANG BESAR!!!..hahaha..teringin nak pegang :p


KALAULAH saya seorang PEMAIN BOLA.saya nak satu team dengan CRISTIANO RONALDO <--betol x eja nieyh??..hahaha..coz dye emcem..ngeh3...;p

KALAULAH saya seorang GURU,saya nak mengajar dalam subjek MATEMATIK..kerana saya paling BENCI subjek tuh..kire macam satu cabaran lar kan..hahaha :p

KALAULAH saya seorang IBU,saya akan pastikan anak-anak saya cukup ILMU AGAMA,cukup baik ADABnya,cukup sempurna AMALANNYA..insyaALLAH..

KALAULAH saya seorang AYAH,saya akan sebat anak yang nakal-nakal...ngahahahahahhahahahha

banyak lagi sebenarnya...tapi penat nieyh,baru lepas masak..hehehe :)

--DONE--

3 comments:

NasZ said...

ok la tu..huhu..dah macam cita-cita lak saya baca..

thanx sudi join...jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni gak..

LIST SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

Surayah said...

wowww

http://mssurayah16.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

Pemuda Harapan said...

bakal isteri yang bagus,,huhu..