Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

segmen : HEADER CUN 2011 - BLOG LIST YUYUE

Assalamualaikum

--SEGMEN TAMAT--

yuyue nak buat segmen lagi..iaitu segmen : HEADER CUN 2011 - BLOG LIST YUYUE...sape rase nak join,sila tinggalkan link kat bawah nieyh yer...terbuka kepada semua...heee..macam biase,tak kisah berapa orang join,yuyue open jer :)..

syarat-syarat join :
1-follow yuyue,coz yuyue buat segmen nieyh untuk follower yuyue sahaja,tak kira yang baru follow atau dah lame,yuyue buat segmen nieyh untuk menghargai follower2 yuyue yang sudi jadi kawan yuyue :)
2-tak payah buat entry,juz tinggalkan link blog korang sahaja kat bawah nieyh...
pemilihan akan dinilai melalui VOTE..vote yang paling banyak akan dipilih sebagai pemenang HEADER CUN 2011..terbuka kepada LELAKI atau PEREMPUAN..semua pown bollleeeyhhh :)
JOIN jer dulu okeyh..VOTE kemudian..tak perlu buat entry,juz letak link blog korang kat ruangan komen entry ini.. :)..yuyue bagi masa 2 hari sahaja untuk join..selepas 2 hari,yuyue akan tutup segmen,and korang boleyh mula undi :)...tuh ajerrrr..
P/S : nak p mam ubat jap..batuk da teruk sangat... REHAT yuyue..REHAT!!!!..
start 22/6/2011-23/6/2011
24 HB yuyue letal poll okeyh...wink3**
--DONE--

13 comments:

cik Ida said...

NAK JOIN BOLEH??

http://idafirdausi79.blogspot.com/

elnino moona said...

join lagi..hehehehe

http://moonrahdin.blogspot.com/

u.m.i.e said...

Try :)

http://2octobersecret.blogspot.com/

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

hahha moon.rahdin joint hahah.. sokong moon.rahdin...

Nway terlepas N3 pilihan yuyue (part tue yg nak joint sgt tuh).. layu hatiku..hahah. joint yg nih.

http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/

**NH-Nurul Hidayah** said...

sang pencinta : tuh lar..lambat sangat..ehehe

tengs yup pada yang join..love ya!! :)

Cik Purple said...

join join!!:D

id folower: cik purple

http://littlequeenstory.blogspot.com

Shehan Ismail said...

hi yuyue.. nih ai-ai datang jumpak yuyue. tehehehe.. joking! mommy nk join.. http://shehanzstudio.blogspot.com/

sangat setia said...

errrr. naseb da folo lme da. so, nmpak updte yuyu. klu bru nk folo, cnfm tlpas. gagaga.


ok.
http://fyapelangi.blogspot.com/

misya mialen said...

yuyu,

dah sihat ke?oh ya, tq sbb sudi jd follower sy;D

joint juga;D

http:bungapsepet.blogspot.com

Amira Asyiqin said...

...sye join..

http://myraeqin.blogspot.com

:))

Wahida said...

Join, join :D

http://www.wydaz.com/

Aki said...

http://exyanne-collection.blogspot.com/

she's me said...

http://communityhatefreak.blogspot.com