Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Segmen : Entry pilihan 2011-bloglist yuyue

Assalamualaikum

Hari nie yuyue tak berapa sihat sangat..demam jer,selesema..yuyue nak buat satu segmen mudah jer..iaitu segmen ENTRY PILIHAN 2011-bloglist yuyue...segmen nieyh hanya untuk follower yuyue sahaja..bertujuan untuk menghargai mereka-mereka yang follow yuyue,and yang boleh join cuma follower yuyue...kalau korang pown nak join,syarat2 dye mudah sahaja..

1-Follow yuyue..coz yuyue buat segmen nieyh pown coz nak menghargai follower yuyue,yang susah payah duk petik ikon follower tuh and jadi member yuyue..ehehehe..teng alot

2-Segmen nieyh yuyue tak nak susahkan follower yuyue,korang tak payah nak buat entry segala bagai,korang juz letak url blog korang jer dekat ruangan komen niyh..korang godek-godek entry korang sendiri,and pilih salah satu entry korang yang korang rasa PALING BEST sepanjang korang berblogging,tak kisah lar entry korang tuh SEDIH,HAPPY,NGERI,..

yang pastinya pemilihan ini akan dinilai melalui VOTE yang paling banyak..macam yang kat atas tuh,yuyue ada buat SEGMEN : PENCARIAN BLOG TERBAIK 2011-BLOGLIST YUYUE..baru jer pagi tadi start VOTE..and pencarian BLOG TEBAIK 2011 tuh bertenggek kat citu selama SEBULAN...

Yuyue bagi masa 2 hari untuk korang join segmen : Entry pilihan 2011-bloglist yuyue ini,selepas 2 hari,yuyue akan sediakan polls untuk korang VOTE keyh...join dulu,nanti yuyue akan UPDATE pasal segmen nieyh and terangkan cmner cara vote tuh oke...

Tak kisah berapa orang join,terbuka kepada semua :)

--DONE--

10 comments:

nUr _ atiQah said...

semoga cepat sihat ya yuyue..hehe..
sy tak nak vote sendiri bole tak..nak vote tuk org laen ja..heheheheh..^^~

NasZ said...

saya doakan yuyu cepat sembuh k?

ini entry saya yang terbaik saya ada..

"KALAU KITA RASA KITA SUSAH, ADA ORANG LAGI SUSAH DARIPADA KITA"

NasZ said...

saya doakan yuyu cepat sembuh k?

ini entry saya yang terbaik saya ada..

"KALAU KITA RASA KITA SUSAH, ADA ORANG LAGI SUSAH DARIPADA KITA"

elnino moona said...

ni entry paling best rasanya..sbb dah sampai puncak
tp sambungannya tak siap lagi.. okla ba kan..haha

http://moonrahdin.blogspot.com/2011/06/xpdc-mount-kinabalu-part-3.html

misya mialen said...

salam yuyu;D moga cepat sembuh ya.

sy ikut segmen entry best tu;D nnti sy bagi link yea;D

misya mialen said...

yUYU,

ini entry yg sy nak link utk join segmen yuyu;D

http://bungasepet.blogspot.com/2011/05/cerita-terindah-untuk-jodohku-selamat.html

Najla Aklili said...

nak join gakkk , hee ;)

ni entry yg best la kot bg sy . sbb penuh mkna prsahabatan entry ni . mngkin sy je yg pham kot :)

http://najlaaklili.blogspot.com/2011/03/menggila-dengan-bitdianz.html

♥CiK EmMa♥ said...

SAYA JOIN LAGI CIK YUYUE :)

Entry paling sedih laa...memang menangis masa tulis entry nie

http://cik-emma.blogspot.com/2011/05/tak-mungkin-berpaling.html

Sembang2 wif Yuyue said...

Tengs au korang...wink2**...:)

afeeyra aishiteru said...

eyra joen jgk ,
disini eyra sertakan satu entri yg pelik , pelik kew ??? hehehe ....

http://snowcakesyummys.blogspot.com/2011/05/aku-pembunuh-kejam.html