Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Segmen : CERITA REKAAN

Assalamualaikum

Petang nieyh yuyue nak wat satu segmen..iaitu segmen "CERITA REKAAN"

syarat-syarat join..senang ajer

1-Letak header yuyue dalam entry and linkkan ke entry nieyh

2-COPY pic kat bawah nieyh..and buat satu entry berkenaan dengan pic tuh oke..xkesah berapa panjang pown..terpulang :)

Pinjam dari pakcik google :)

3-dah siap??tinggalkan link korang kat komen entry nieyh

yuyue akan buat satu list,dimana korang PERLU komen entry dyeorang yang dyeorang da buat berkaitan pic yang yuyue bagi tuh...jangan hentam teruk-teruk okeyh..chilll :)

TUTUP :  MALAM INI..PUKUL 11 MALAM

xkesah berapa orang join..esok yuyue wat satu list,korang dikendaki komen entry yang dyeorang dah buat,and kalau leyh follow dyeorang keyh :)...and yuyue akan masukkan blog korang kat BLOGLIST yuyue dekat


--DONE--

5 comments:

NasZ said...

macam best je..hehe..nak join gak la..

INI ABANG BEN PUNYA PASAL LA...

EZAN IDMA said...

haha menarik

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

Fee join : meh singgah sini..

http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/segmen-cerita-rekaan.html

:)

NasZ said...

dah join..hehe..semoga terhibur..


SEGMEN : CERITA REKAAN

kinn said...

alamak xsempat la nak buat. dah nak kul 11 dah. =,=

result exam dah keluar la!