Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Pencarian Blog Terbaik 2011-blog list yuyue


Assalamualaikum

--TAMAT--

Yuyue nak buat satu segmen,iaitu segmen "Pencarian Blog Terbaik 2011-blog list yuyue"

Cara-cara join

1-Follow yuyue.. :)..coz pencarian nieyh adalah orang(peserta) yang follow yuyue sahaja :)..awak follow,yuyue pown follow
2-Letak header dalam entry and linkkan ke entry ini,
3-Buat satu entry berkaitan segmen nieyh
4-Tagkan beberapa orang and pastikan dyeorang tahu
5-Dah siap,pastekan url kat komen entry nieyh keyh :)..b'serta nick name follower korang..boleyh kan?..heee :)

Pemilihan akan dipilih melalui VOTE paling banyak..tapi buat sementara nieyh,korang join dulu..lepas tu yuyue akan letak korang yang join dalam "blog list pencarian blog terpilih"..cmner nak vote??nanti yuyue jelaskan lagi okeyh..tapi join jer dulu..yuyue bagi 2 hari..start hari nieyh

18/6/2011-19/6/2011

20 hb nanti yuyue akan listkan peserta yang join..and yuyue akan bagitau apa yang perlu korang buat selepas yuyue da masukkan url korang dalam bloglist yuyue...terbuka kepada semua blogger..tapi kne ikot cara-cara/syarat-syarat join dulu ea..:)yuyue xkisah berapa orang nak join..yuyue buat segmen niey coz nak tengok antara blogger yang ada dalam bloglist yuyue,siapa yang TERBAIK..xsalah kan??..takder HADIAH yang dipertaruhkan..kalau ada,insyaALLAH yuyue akan gtau..kalau ade rezeki lebeyh larkan..ehehe :)..oke..TENGS!!

--DONE--

14 comments:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

I join jugak :D

here's the link :

http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-blog-list.html

MOHAMAD ZULFAKHAR BIN AHMAD ZAINOREN said...

http://hidupakutentangaku.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-blog-list.html

saya join yer.........

Amira Asyiqin said...

nak join lah......

http://myraeqin.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-blog-list.html

Fadhli Zainol said...

dh join :)
http://fadhli91.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-blog-list.html

♥CiK EmMa♥ said...

tq invite..dh join :)

http://cik-emma.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-blog-list.html

afeeyra aishiteru said...

eyra joen shame :))

http://snowcakesyummys.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-blog-list.html

Miss Orangeee said...

Miss O join sama ^^

http://orangeeeworld.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-bloglist.html

id follower: Miss Orangeee

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

wa layan...

http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/2011/06/lari-tajuk-cik-yuyue.html

elnino moona said...

done!
da join

http://moonrahdin.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-blog-list.html

nUr _ atiQah said...

yeah ! sempat lagi join..hehehe ^^~
id follower : nur_atiqah


http://luv9nteen.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-blog-list.html

misya mialen said...

salam cik penganjur bernama yuyu;D

Sy declare sy join;D

ni link sy yea;D

http://bungasepet.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-list-terbaik.html

Amiirah-Cassan said...

mira join !!

nick name : AmiirahCassan

url n3 : http://merahduniamira.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-cik-yuyue.html

el-janna said...

yuyue saye join^^

nishiyanisha said...

http://nishiyanisha.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

nisha join!