Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

LAN..bakal adik ipar xcident

Assalamualaikum

Dup..dap..dup..dap..bila yuyue dapat msg dari my beloved

'adik masuk hospital,sekarang dekat emrgency'

sentap!!!!..pukul 03:09:37 dye send msg kat yuyue..time tuh yuyue tertido..pukul 5.30 pagi yuyue bagun,terus bukak phone,dapat pulak msg macam tuh..yuyue RISAU!!..yuyue tanya lar kenapa

'dye xcident,xsedar agy,abg kat hospital nie'

'Teruk gak,lebam-lebam muka dye,nasib xder patah tulang,td doktor cube sdrkan dye,tanya nama,dye cakap xtau dalam separuh sedar,dah xray kpale dye,ade pape'

'Abg lagi lar risau,smlman abang xtido tggu dye balik,sampai pkul 3 abg tunggu,abg dah gelisah,mcm2 abg fikir ble otw g hospital'

Ya ALLAH...risau yuyue,tak henti-henti yuyue doakan dye..korang pown yang baca tolong lar doakan supaya dye sedar and cepat sembuh ye :'(...AMIN

--DONE-- 

3 comments:

* Zaleta * said...

smg semuanya selamat..byk2 kan bdoa ehh..insyaallah xde pape yg serius...

Sembang2 wif Yuyue said...

:( yer yunk..harap-harap xder pape...

Rozuan Ismail said...

harap2 semua selamat ye