Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Jangan hukum DAUDSU hanya kerana dia jaring gol sendiri

Assalamualaikum

Semalam seluruh family yuyue riuh rendah..pasal ape??pasal BOLA lar!!!...hahaha..yuyue yang xpernah minat bola,boleh pulak bertenggek depan tv..terOVER pulak tuh..PULAK...hahaha..memang gempak lar semalam...tapi FIRST sekali,TENGS TO DAUDSU!!..coz dye bagi peluang TERENGGANU terus beraksi dengan menjaringkan gol sendiri disaat-saat akhir KELANTAN meniti kemenangan...waaaaaaaaaaahhhh...ayat xleyh blah..ehhe..

DAUDSU jaring gol sendiri,yuyue tahu ada rezeki TERENGGANU disitu

YUP!!!!..tinggal agy beberapa minit KELANTAN nak menang,boleyh pulak DAUDSU menjaringkan gol sendiri...START DARI SITU,YUYUE TAHU,REZEKI BERPIHAK KEPADA PASUKAN TERENGGANU..mule-mule yuyue dah mule MACAM :

"alaaaaa...xder rezeki terengganu la kot..xper lar"

mane xnyer tinggal lagi 2minit kalau xsilap,konon-konon dah memang sah KELANTAN menang..tup-tup
.."GOLLLLLLLLL!!!"..
waaaahhhh!!!...ALLAH dah tetapkan "TERENGGANU JUARA MALAM ITU"..maka TERENGGANU lar yang menang!!!!..KALAU SUDAH REZEKI,TAK LARI KEMANA kan?...

TAAAAPPIIII...pada menyokong KELANTAN,jangan duk maki-maki DAUDSU pulak!!!!!...mentang-mentang daudsu dah buat silap,korang nak maki-maki dye...dye pown xnak benda tuh jadi cmtuh lar!!!!..cukup lar dye da SALAHKAN DIRI SENDIRI dengan kesilapan dye,jangan kita TAMBAH LAGI RASA BERSALAH tuh!!!..adat lar tuh..ada yang KALAH and MENANG..kalau semua NAK MENANG,xpayah ada pertandingan!!!!...siap ada page "SAYA BENCI DAUDSU,KERANA BELIAU MENYEBABKAN KELANTAN KALAH"..naaaahhh..ini larh manusia....pagi nieyh yuyue tanya adek pasal page tuh,dye ckp dah xder agy..BAGUS!!!..xpayah nak buat page suruh orang benci dye larh!!!..ko sape nak hukum dye???...semua orang buat silap,kau pown xterlepas dari buat silap...so fikir-fikirkan larh..

p/s: walaupown aku penyokong TERENGGANU,tapi aku xsuke cara orang HUKUM daudsu(kelantan) hanya kerana dye jaring gol sendiri...semua orang buat silap....cuba korang letakkan diri korang ditempat dye time tuh..YA ALLAH..hanya dye and ALLAH jer yang tahu,cmner rase BERSALAH yang DAUDSU tanggung...nampak pada wajah dye,dye cukup-cukup rase BERSALAH..jangan HUKUM dye...support dye!!!!..biar jadi pengajaran buat dye supaya jangan ulangi kesilapan mcm tuh lagi...hurmm

--DONE--

4 comments:

Rozuan Ismail said...

chill sudah =)

Sembang2 wif Yuyue said...

haaa..tahu xper..adat la tuh kan2..ehehe

ijah (fb) said...

betol-betol-betol..aku sokong kau dari sisi tepi belah kanan belakang pintu umah maklimah :p

Anonymous said...

follower ramai,p komennya sedikit...ko giler follower ea??