Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Harus cantik baru fames

Assalamualaikum

Harus CANTIK baru leyh femes dalam dunia belooggg nieyh??..


ce bagi pendapat cikit..lau yuyue memag TAK SETUJU!!!..korang??

p/s : simple gile kot entry :)

12 comments:

kotak bulat said...

kb pernah buat entri psl ni.. blh la tgk.. n liht pndapat kb..
http://nazihanali.blogspot.com/2011/06/salahkah-si-blogger-cantik.html

**NH-Nurul Hidayah** said...

terjah2..heeehe :)

miss nana said...

tak kot..rasanya followers akan singgah semula ke blog kita kalau entry2 best dan ada info2 berguna,, :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

betul2..tapi ada jugak segelintir yang hanya melihat pada "rupa" owner blog tuh..nieyh mesti niat tak baik...nk ngorat jer keje...ehehehe...:)

lumrah manusia sukakan yang cantik2..tapi xoke lar cmtuh kan?,.

Nash said...

xsetuju... camane lak ngan blogger lelaki? kami xcantik, tp ramai yg femes. hak2.

FaTinFiRDaUs said...

tak setuju.. tak cantik takpe, asalkan apa yg dia tulis tu menarik.. pun blh femes.. :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

nash : haaa..yang nieyh yuyue setuju!!..ehehe

**NH-Nurul Hidayah** said...

fatin : betul2...xsemestinya rupa harus cantik...entry yang menarik tuh penting kan2??

Fuza Beyonce said...

tapi memang orang cantik je dapat attention kat dunia blog




btw, i baru follow u ni (:

Fuhrer said...

Sian kat blogger yg tak cantik..huhuhu...

p/s:thanks sbb lawat blog saya..

**NH-Nurul Hidayah** said...

fuza : itu rialitinya kan2??..ehehe

**NH-Nurul Hidayah** said...

furher : tuh lar..seelok2nya lihat pada entry..itu yang MAHAL..bukan rupa tuh..hehee :)