Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

1400..lama lagi ke?

Assalamualaikum

Hai2..korang pe kabor?cehat?1400?no amende pulak lar tuh yer??...2 angka yang yuyue tunggu2 lorh...yuyue memang suka no 4...so yuyue tengah tunggu follower yang ke 1400..aiyaaaa..mesti lama lagi nieyh..baru je 1360...lagi 2 minggu kot,2 pown lau der yang sudi jenguk blog yuyue..lau x,makan bulan jugak nak dapat 1400...orang laen da beribu2 pown xbising2..yuyue baru je nak masuk follower ke 1400 tapi da kecoh2...alaaa..bukan senang kot nak dapat angka lebih 1k..tengs sangat2 yang follow yuyue...:)

mesti ada yang nak ckp yuyue nieyh gila follower kan2??...nak tyer..korang yg tertanya2 sal tuh,korang sendiri xke rase nak ada follower beribu2 cm blogger laen??..mesti rase nak kan2??..yuyue pown same...tapi yuyue wat blog nieyh bukan hanya nak kan follower yg banyak..lau betol yuyue jenis yang cm tu,xder dalam 6 bulan entry yuyue da lebih dari 400..lau betol yuyue gila follower,rasenyer entry yuyue xsampai 100 pown coz sebuk nak BW cari follower..tol x??..ehehe..yuyue ikhlas bila berblogging,tapi lau leyh xnk lar syok sendiri kan,and nak lar jugak kenal2 ngn blogger yang laen..xder lar rase SUNYI SEPI jer,mcm lam dunia blog nieyh kite je yang xtive..so kne salu jalan2 jenguk blogger laen okeyh..yuyue salu gak sebenarnya jenguk2 blogger laen,tapi jarang komen,yuyue salu suke geledah blog orang,bila da penat baca entry2 dyeorang,yuyue out lar..xtinggalkan ape2 jejak..so ramai yg xdapat kesan yuyue g blog dyeorang..ehehehehe...

Yuyue suka bukak blog AIDA AZRYN , BEN ASHAARI , YUYUE ZULAIKHA ..and ramai lagi..p blog dyeorg yang yuyue salu jenguk....ehehe.. :)

p/s : alaaa....nak jugak follower ke 1400..nak jugak!!.. :p

--DONE--


No comments: