Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

siapa CANTIK?siapa terlalu RAMAH?saya hanya BIASA-BIASA sahaja :)

Assalamualaikum

Uwaaa..da berapa hari x BW..ari nieyh pown sekarang baru on9..bukan xnak BW..tapi badan rasa sgt2 PENAT..kenapa?xperlu tahu r kot :)..tgok dari title tuh mcm :-

"ishk die nieyh..perasan cntik ke ape?"
"nak tengok jugak cmner dye nieyh..cantik sgt ker?"

nahhh...soalan2 yang biase org akan kata,yuyue xkesah pe org nak kate,lain org lain pendapat,bila org ckp "awak comel"..yuyue senyum jer,org ckp "cantik larh"..yuyue tunduk malu jer..ALHAMDULILLAH..bila yuyue tgok cermin, "aik..xder la lawa sgt pown..biase2 jer..alhamdulillah :) "...

siapa ckp yuyue lawa?dye memang seorg yg baik hati..why?coz dye jenis yg pandai ambil hati..yg chomot pown ckp comel..ye dark?..heee...dulu ader sorang perempuan,dye ckp "weyh..ko igt muke ko lawa sgt?seposen jer pon"..nahhh..kan da ckp yuyue xlawa..alhamdulillah,asalkan cukup sifat :)

xkurang jugak yg ckp "jgn nk igt muke ko cntik sgt lar,aku tgok xder cntik pown" lorh..tq sebb bg pendapat..xpe..xmarah..cenyum ajer..alhamdulillah...

yuyue xkesah org nk ckp pe..yuyue xkaco hidup org pown..yuyue wat hal yuyue sendiri,yuyue nieyh jenis baik ngn semua orang,jangan salah anggap dengan cara yuyue layan korang...sama jer LELAKI atau PEREMPUAN,..lagi-lagi LELAKI,bila korang salah ertikan layanan yuyue,korang akan mula nak mintak lebih2..maksud lebih2 tuh bukan yang gitu-gitu okeyh..naaahhh...maksud lebih-lebih tuh ialah mintak KAPEL,atau SKANDAL walaupown dah ade makwe..so xheran lar lau makwe dyeorg ckp yuyue " "weyh..ko igt muke ko lawa sgt?seposen jer pon","jgn nk igt muke ko cntik sgt lar,aku tgok xder cntik pown"..errrr...yuyue habis2 pown diam jer,mls nk ambil seyes sgt...dari pengalamn tuh lar yuyue da jarang sgt sekarang nk kawan ngn lelaki..ader sorang/dua org jer yuyue kawan sekarang,ade yang kol yuyue xangkat..why??coz mls nk melayan agy..maaf..coz da ramai sgt da mcm nieyh..kawan2 jer mesti makwe dyeorg marah2 yuyue balik..yuyue wat per?xder wat paper pown..last-last dye gtau yg pakwe dye duk cite sal yuyue jer memangjang..hurmm..lau yuyue pown,yuyue akan marah lau pakwe yuyue duk cerita sal pompuan laen..cube la FAHAM hati makwe tuh sebelum nak bercerita pasal perempuan lain,xpasal2 yuyue kene marah...so ape yuyue buat??..yuyue akan abaikan jer msg and kol member yuyue tadi..sebb dye yuyue ngn makwe dye gadoh2,padahal hampeh xpernah jumpe or kenal...pelik kan??..nie lar manusia..

Bila yuyue berkawan,korang sume yuyue akan layan sama..melainkan kalau yuyue CINTA/loving2  awak..yg tuh laen sikit yuyue layan..contohnya mybeloved dulu sebelum kapel,hari2 yuyue msg dye,kol dye,..kalau ngn member2 laen xder sampai msg hari2 pown..lam seminggu ader 2 kali..hahaha..korang leyh npk gaya yuyue layan korang cmner lau yuyue da suka..xpayah lar nak paksa2 yuyue suh suka korang okeyh!!..i love my beloved ADENAN ALIMIN :)

YUYUE xmudah CINTA seseorg,tapi yuyue mudah SUKA seseorg

adeyh..ayat xboleyh blaaahhh!!!! :p

--DONE--

5 comments:

Cik Ila said...

pewitt~ hihi

☀ Izzaty Hedry☀ said...

jiwang nya ...:P... abaikn apa owg kta ... owg 2 jelez la 2..;p.. mmg yuyue comel pun... wah ...

Myra ^^ said...

alaaaaa . sweet sweet je , macam bebyface . rawwwwrrr .

Aida Azryn said...

sweet.. haha.. ;)

Nan said...

Weyyyhhh!!~ Jangan nak suke ngn owg laen eyyhhh!!~ Ketok kang!!