Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

URL yuyue sudah BERTUKAR!!!

Assalamualaikum


jap2..nak tayang muke jap..leyh r ea..wehehe..

hye korang-korang semua..sepertimana yang korang tahu..URL blog yuyue dah BERUBAH kan??..lau dulu http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/ kini terlah bertukar kepada http://www.pwencessyuyue.co.cc/ baru pagi tadi yuyue daftar CO.CC..terus jer tukarkan url blog lama yuyue..lau korang klik pada http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/ pown korang akan ke page url http://www.pwencessyuyue.co.cc/ , so xperlu nak risau pada sesiapa yg guna URL blog yuyue yg lama tuh..juz klik ajer...dye tetap akan jupe blog yuyue,tapi serta merta url lama bertukar kepada url baru...wokeyh???..

Nak beli DOMAIN yang berbayar (.com) tuh mybe belom dapat agy lar..nieyh pown dapat yang free ajer..2 pown juz ade (www) jer kat depan..kire oke lar tuh..ader gak semangat nak bukak blog walaupown xder(.com) kat belakang...wehehe...xpe2...t lau agak2 der wet lebeyh INSYAALLAH yuyue akan beli domain .com sendiri..baru maaassyyuukkk!!!..xgtu??wehohooho...p orang laen pakai BLOGSPOT pown leyh populer ape..contohnyer ABG BEN..tgok dye oke jerr...meletop gua ckp luu..blogger mane yang xkenal abg ben??..leyh dikatekan kebanyakkan blogger kat malaysia nieyh kenal abg ben..pelajar malaysia yang duk kat LUAR NEGARA pown kenal.uwaaaaa..2 maknenyer xmustahil orang2 luar sane kenal abg ben kan2??...memang seeellluuuttt r kat abg ben!!..wehehe...

p/s : lam hati "bile lar aku nak jadi mcm abang ben..fofuleeerrr tuh..hurrmmm"..


weee...kaco mybeloved jap...hahah :p

--DONE--

8 comments:

Fyqa said...

wahhh. untunglah kan..:))
ada url baru la...

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehe..percuma jer pown...wehehe :)

little cart00n said...

tak penah lagi terpikir nak tukar url baru!
heehe

cikcomot said...

semoga impian menjadi sperti abg ben tercapai.. kikiki


^-^

♥yaya budak suka embun♥ said...

sorry..nak tanya..selamat ke guna yg free nih...

Sembang2 wif Yuyue said...

little cartoon : ehehe..saje je pown nieyh

cincomot : uihh..jaaoohhh agy nieyh..ehehe

yaya : dye same cm BLOGSPOT gak..free kan??..ehehe.

Far8 budak baik said...

wah wahhh..aku pun nak ikot mcm kau lahhh tuka domain kene byr pulakk huh

Sembang2 wif Yuyue said...

WEHEHE...G DAFTAR CEPAT!!!..