Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

PROMOTE blogger "pencarian blogger baru dan lama" sudah bermula!!

Haaaa...ramai yg xsabar2 yg nk yuyue promote blog korang ea??..ehehe..ade yg tyer.."yuyue ckp dua ari kan?"..iyer syg...2 HARI sahaja..tapi yuyue akan lanjutkan sampai ari esok..oke2..untuk hari nieyh yuyue promote blogger yg ada nie dulu keyh..siapa2 yg nak join segman "PENCARAN BLOGGER BARU DAN LAMA",sila klik DI SINI okeyh..lepas yuyue promote kat cinie..yuyue akan promote kat blogger page at fb plak..and seperti yg yuyue janji ari tuh..yuyue akan promote blog korang kat blogger2 terkenal kan??so jom kite tgok siapa yang KENA!!!..wehehehe :P

ini adalah antara yang join segman yuyue setakat PAGI nieyh..joka ada sesiapa yang belum join tapi BERMINAT,segman tersebut masih TERBUKA,sampai ESOK sahaja!!!..:)

--DONE--



7 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

bagusnya yuyu.. teruskan usaha utk rapatkn hbgn sesama bloggers.. ^_^

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehe..tengs sudi singgah :)

FaEzAh AzWiN said...

cmner cre pmilihan nye ?hee

amirahzakaria said...

wow...tanks yuyue..
love ue..hihi

Sembang2 wif Yuyue said...

faezah : ader pemilihannyer syg...sys masukkan lam bloglist sume yg join..ehehe


amirah : ehehe..same2..tengs gak coz join tau :)

++nOTy guGUrL++ said...

btl2 berterima kasih pada miss yuyue...thanxx sgt2......^________^

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehe..dari td dye ckp tentiu ea..ehehe..kasihmu diterima..ehehe..tolong sesama blogger jugak..bukan org laen pown..sibling2 kite gak kan..ehehe :)