Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Lau xsuke,jgn sebok nk bukak blog aku larh BODOH!


weyhhh...sape "aku" nieyh ha???asal xletak jer link blog ko kat citu..xpown lau ko nieyh jenis yg duk lam tempurung xder blog,asal xletak jer nama sebenar ko??...errrr...suka hati aku lar woiiii..nieyh blog aku,nk ckp sal ape pown suka hati lar..yang ko duk sebok nk touching2 nape??hahahahaha...aku CREAT blog nieyh xmintak tolong ko lar,aku nk cite sal pakwe aku ker,sal hape pown,yang ko nk nyebok asal???..cian kat KAU..ek2..bukan2..AKU..hahaha..pelik p benar nama dye tuh...

TOLONG lar..aku post2 enty nieyh xmintak pown ko bace..yang ko terhegeh2 nk bukak and bace entry aku nape??adeyh...eeeeeeeeeeeeeeeee...SUKA HATI AKU LARH WEYH!!!...sabor yuyue..sabor...ishhkk..."bikin malu jakk"...asal nak malu??
AKU PAKAI BAJU JERP POWN SAMBIL MENAIP..hahaha...asal???ko jeles ker???..ko xder BF ea??LONELY ea??sbb tuh ko jeles kan2??..hahaha...ade jugak makhluk cm ko nieyh..suke duk mencelah kat bawah kaen orang,kat bawah kaen ko tuh entah sape yg duk SKODENG..SO SILA JAGA KAEN KO SENDIRI ..saje je ko kan??nk cari publisiti murahan..nk sgt aku publish entry sal ko kan2??..hahahahaha..cian ko..nah!!..ambek..ambek..aku da POPULAR kan ko..suka lar tuh...suke kan?..kan?..kan??..hahaha...adeyh...lawak r ko nieyh..=,="

AKU??AKU?..hahaha...asal xletak nama penuh ko sekali ngn BINTI/BIN ajer..ko takot aku tahu sape ko??aikk..pandai pulak takot...letak je SAYANG..nak kenal gak ngn PEMINAT MISTERI aku yg salu baca entry2 blog aku..uwaaaa....ade PEMINAT jugak ea blog aku nieyh...lau dye bukan peminat SETIA entry2 aku,cmner dye tau aku post2 sal MYBELOVED jer lam blog aku nieyh..hahaha..tocei-tocei atas KESETIAAN anda membaca..

.SAYANG AWAK SANGAT-SANGAT!!..LOVE U "AKU"..MUAHMUAHMUAH!!!..

hahahaha...
--DONE--


9 comments:

nelly said...

sabor je laa ~

epy (jerr..) said...

plik kan..blog sy pon ade gk spesis2 cmni..siap komen kt entry lg..cam bangang jep! huh -_-"

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ahahah...sabo jela dik non oiii~~ mly org mmg susah nk tutop ;)

Sembang2 wif Yuyue said...

nelly : sabooor da nieyh..ehehe

epy : haha..senasib je kite nieyh..entah pape jer..cm lar kite duk nyebok hal dye..bengong tol

cinta : lau leyh tutup,adek stapler jer mulot org cmtuh..hahaha..:)

Nan said...

xtau la nak komen per.. ader gak owg jeles kat kte an..an.. muuaaahhh~ syg cyg lebeyh!!!

mary ann ;) said...

biar je..orang tengah jeles kat kita, memang akan buat macam nie...

hehehe ;)

AiNi Nayumi said...

uit...marah bebenor nie...sabo2...

Teyaazman said...

biasa la tu dengki dia tkda bf. haha =D

post je pasal bf awak. bukan mintak dia baca pun. heee

alif ismail said...

kalo single camne??? nak tulis tentang sape??

hukhukhuk...