Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

JOM JOIN BLOGLIST BUDAK CHOMOT


Uwaaaaa....mownink sume2...korang da mandi ke belom nieyh ha??ader baaauuu maaassyyyaaammm..weee..korang bukak blog yuyue xmandi agy ea??..wuhahaha....syg korang sume!!~~...pe kabo??baik2 sume??nieyh haaa..pepagi nieyh yuyue nk join segman bloglist si chomot,mate bulat nieyh haa..cummeeell bangat si tuan tanah nieyh yerrr..ehe..

dye ada wat segman bloglist tau..korang pown meh lar join same,ramai2 join bloglist dye...syyoookkkk wa ckp sama luuu...eehe..:) lau korang nk ikot yuyue g makan kenduri join bloglist kat umah si chomot,korang klik ajer banner bawah nieyh haa..tiket penerbangan selama 1 minit untuk ke blog si chomot..meh kite terbang same2 okeyh!!...join jgn xjoin!!join jgn xjoin!!!...wehehehe.... :)


YUYUE NAK TAG :

sape2 jer yg golek2 smbil makan kuaci kat blog yuyue nieyh..namo tgok jer oke..korang pon kne join same..t yuyue ketok ngn sendok lau xjoin..wehehe..support sesama blogger ye syg2 yuyue..lau kite xsupport sape agy nk support kengkawan kite..okeyh??jom kite "pecah rumah"si chomot nieyh..;p


jap...ce korang bace syarat2 dye dulu..lau x t si chomot nieyh tendang korang jaoh2 guna tendangan maut..cebaca..cebaca~~ :

eh..korang perasan x dye guna perkataan "MAK" kat bawah??..yehoooo..sape join kite dapat MAK BARU!!..hahaha...eerrrr...kidding ajeee r si chomot..namo marah2..t yuyue leesssiinnggg kang..hahaha :P
 

syarat-syarat join :

1. Ada belog! Ataupun blog!
Yelah, kalau kau takde belog eden nak buat bloglist untuk apo?
Takkan nak alamatkan kat rumah ekau pulak. Setuju? (DONE!!..SETUJU2!!!..MUAHAHA....EDEN ADO BLOG :p)

2. Tak kisah lelaki perempuan bangsa apa, agama apa, warna kulit apa, suka makan apa, kalau nak belanja Budak Chomot makan lagi dialu-alukan! Teehee.(BELANJO MAKAN EDEN XDO WET..BELANJO PENAMPOR EDEN ADO..EKAU NAK??..WEHAHAHA...KIDDING JE~~)

3. Follow the belog chomot yang chomot lagi bersawang ni.
Kalau sudilah, tak nak follow pun takpe.
Taulah belog mak ni chomot tak menepati citarasa untuk di-follow.
Sentap mak noksss! Heheh.
Takdelah, kalau follow bolehlah tau update terkini melalui dashboard anda!
*tengok gaya promoter aku dah muncul. :D(YUYUE FOLLOW MOLLOW CINIE..JAP..NK GUNA AYAT BLOGGER2 XSUKE "I FOLLOW U,FOLLOW ME BACK YUP"..AGAGA.;p)

4. Buat satu entry KHAS untuk segmen bloglist Budak Chomot ini.
Nampak KHAS tu?
Mak nak KHAS tau? Bukan selit-selit dekat bawah sebagai nota kaki ke font kecik-kecik ke, nanti reject kang. Cheh, kerek gila.(EDEN DA WAT KHAS UNTOK EKAU..BUKAN KHAS JO..DA JADI GERAK KHAS DA NIEYH..WEHEHE..:P)

--DONE--

2 comments:

Budak Chomot said...

Aha. Chomel je entry.
Thanks sudi join :)

waN Mohd Salim said...

http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-budak-chomot.html

saye join