Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Dear AWAK(igt dye jer ade AWAK?yuyue pown ader..weerrkk)

Assalamualaikum

Haiiii lalink2 yuyue....pe kabo??der cite baru x??cecite-cecite..hik3..sebenarnya yuyue nak creat dari tadi dah berkenaan ngn TITLE kat atas tuh..der member ckp
"awak??sape awak tuh??"..
lorh..ofcoz mybeloved..and dyeorang tye agy
"da tuh yang ko cakap (igt dye jer ade AWAK?yuyue pown ader..weerrkk) tu mende? "DIA" tuh sape??"
...haaaaa..yang tuh jadi tanda tanya dak???...hahaha..sape DIA tuh xperlu kot yuyue bgtau..dia banyak beri yuyue "ilmu" sebenarnya dalam kehidupan sebenar.."DUNIA CINTA"..acececehhh..nk start jiwang r tuh...ngaaaa...lau xsuke yuyue jiwang2 dipersilakan close page yuyue yer...wink3* bukan per..t ade pulak yang muntah hijau baca entry yuyue yang jiwang-jiwang ala2 taman bunga gtu..weee...(guling2 sambil mam lolipop atas katil)alaaa..bukan salu kot kan??myb dulu tuh salu gak post2 entry yang jiwang2..sekarang sangat-sangat ketara JIWANG lam blog yuyue,sampaikan mybeloved ckp "syg,abg rindu lar nk tgok post2 sal kita kat blog cyg,abg rindu nak baca,abg happy bila baca sal kita"...yuyue pown ckp kat dye "syg,lau leyh cyg nak seluruh dunia tahu yang cyg tol2 syg abg..lau leyh hari2 nak cite sal abg jer lam blog cyg tuh..p nanti org jemu plak syg..ehehe"..yuyue happy bila nan happy..dye segala2nya wat yuyue..korang tau x..makin hari yuyue makin saaayyyaannggg nan oke..lagi2 ader kes ari 2 FAKER yang nak pisahkan kami..adoiiii...perang kejap..hahaha...p nan da "belasah" faker tuh pown..faker tuh sanggup wat ape aje nak rampas nan dari yuyue..apekah??..entah lar...yuyue sendiri yang baca pe FAKER tuh inbox nan,and kebetolan plk yuyue tahu email and password nan,yuyue sendiri balas text FAKER tuh..tahu ape dye ckp?? "kalu aku xdapat nan,yuyue pown xdapat nan..aku akan wat apa jer supaya korang putus!!"...
OMG!!!..ape salah yuyue??hurmm..dah2..malas nak igt agy

okeyh2..kite sambung cita balik oke...sape "DIA" td tuh??agagagaga..salunye dia jer ada AWAK..yuyue pown ader larr..weerrrkkkk(sambil masukkan jari lam mulot,kenyit2 mate,sengeh cm kerang busuk tanda"opppsss..coe..i'm juz kidding :p)..hahaha..dia nieyh banyak mengajar yuyue..kiteorang kawan baik(baik ker??myb lar...coz yuyue panggil dye.."helloo my bbf")..haaaa...lelaki ke perempaun???haaaaaaa...satu lagi soalan yg korang akan tanya kan??ofcoz mybeloved pown akan turut serta tanya "syg..sape tuh?lelaki ea?"..tengok..belum ape2 dah ckp cmtuh(weyhh..jap2..nan belom tanya pown agy..pepandai jer aku reka2 sendiri..t der kena kiss banyak-banyak tumbuk laju-laju ngn nan t kang!!..)..hahaha..sape2 ajer lar syg..yang paling penting,dia da wat cyg tol2 sayang abg..DAMN MUCH!!!..cyg pown da bgtau dye yg kite akan KAHWIN!!!..siap jemput2 agt syg(bukan jemput2 goreng and makan tuh yer anak-anak)..haaaa...sayangggg!!bila kita nak kawen??(ehem2..mood gedik da mai dah...dia da mai dahh)..hahaha..per motif ko yuyue???hahahaha....sila abaikan yerp :p

A.D.E.N.A.N


 <---ape yang yuyue leyh ceritakan kat korang(cecite-cecite).aaiiisshh!!jap lar..nk cite r nieyh..sabor2..(jap2..aku ckp sorang2 keyh,xder kene mengena ngn korang yang baca mahupon yang da meninggal..aaaa????yerrr..aku GILA)..okeyh2..
adenan!!adenan!!adenan!!..I LOVE YOU!!!..
haaaaa...syg sgt2 tau!!!..betol2 nieyh..bukan cobaan tau..seyes!!..wee :)...eh..tadi yuyue ckp nak cite kan2??okeyh..kembali kepada topik kita tadi yer anak-anak...

 ADENAN

1- sweet!!,cute!!,
2- Carring....auuwwww~ (err..gedix ko ea)
3- pandai memujuk (coz aku nieyh kadang2 uduh perangai,majok kejap2 jer pown coz dye pandai pujuk!!:P)
4- ROMANTIK!!!..haaaa...yang nieyh aku tol2 sukeeeeee...dye jiwa romantik meh..bukan jiwa JIWANG yer..romantik xsemestinya JIWANG kan??..kihkihkih
5 - MANJA~..manja??hahaha...yup!!..dye bukan manja giler (dene peyyy bak kate orang ganu)..dye punyer manja tuh yuyue sukaaaa..(bukan manja yang GITU-GITU yer...apekah??alaa..cm lar korang xfaham kan??)..uissshhh!!!..dye punye manja tuh leyh wat yuyue CAIR setiap kali dye bercakap,dye b'sayang2..uwaaaa...
yup!!dia buat saya jatuh cinta berkali-kali!!:p
6-COOL ...dye bukan ler jenis yang suka marah-marah..dye sgt2 nice..dye memang pernah MARAH..tipu lar lau nan nieyh BAIK terlampau kan2??..manusia normal ler lau ada sifat marah..tapi dye punyer marah tuh xlama,lam 5 mint jer kot..bila dye kol and dengar sore yuyue dye akan "chill" balik..(ayat-ayat ler cikit kan)..ngaaa

yuyue ngaku,yuyue xder lar jenis yang JIWANG sgt,laen kate xla romantik sgt pown..wehohoho...ade sekali tuh nan tanya "cyg romantik ker?"..omg!!!mybeloved tanya i cmtuh??nape u tanya i cmtuh??xromantik ke i?? (udah2 ler gedik 2 minah oiii)..okey2..kembali normal :)...yuyue banyak nak cite nieyh..p kite sambung laen kali keyh.PENAT!!!!...ake2..

chhhaakk!!!!...cliiikkkk!!!cliiiikkk!!!!....muahhhh!!!!..ehehehe :p

tata..ASSALAMUALAIKUM :)

--DONE--


8 comments:

Anonymous said...

kalau lar awak gf saya..saya orang paling bahagia..tapi sayangnya bukan..ehehe..beruntung la bf awak ye..:)

Nan said...

Haks3.. Seperti biasa, pembaca setia cyg dtg menyinggah.. ngaahaha.. pandai ea cyg citer.. wat abg senyum2 sowg2.. hahaha.. cyg, der owg "2"..ehem2.. xtau nak ckp pe.. yeeaaarrgghh!! SUPER SAIYAAA!!!!

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehehehe...dye grau2 je 2 syg..xmo marah2..eee..muahmuahmuah!!

epy (jerr..) said...

aeii cam perli jer..hahaaha hope korunk happy2 slalu keyh! :)

Sembang2 wif Yuyue said...

epy : hahahaha...ner der perli pown..ngeee :p..tengs bff!!!!!

Anonymous said...

awak..nak bgtau sesuatu boleh?saya suka awak..xkisah lar pakwa awak marah saya sekalipon..please..saya nak kenal awak lebih dekat..boleh?

Sembang2 wif Yuyue said...

errrrrrrrr...pandai awak gurau2 eh??..ehehehe...(versi indonesia)..usah b'canda dong mas...ehehe...:)

Nan said...

Anco palak ko klak!! Bacholl!!!! Brani mok ngaco gerek aku.. Saniney lu!!!