Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Ape sudah jadi?..dye tol2 nekad :(

Dye nekad nk pisahkan kami...hurmm..korang bace jer lar =,=

K.L.A  : apehal ko guna pic aku?
FAKER : hmmm..awak marah ker?
K.L.A  : marah la..gara2 kau,aku ngan gf aku break semalam..tau x?
FAKER : biar larh..saya xpeduli,biar dua2 xdapat awak..saye suka awak,sejak saye add awak

K.L.A  : haiya! aku dah ade gf..fhm x?aku xnk ape2 terjadi ngn hubungan kami berdua
FAKER : saya xpeduli!!ape kurang saya bg awak?

K.L.A  : aieeyhh!awak xder kurangnyer..cari lar lelaki laen,aku dah berpunya!xlama lagi aku nak kawen dengan dye..so,ko xkan dapat aku,,aku tetap syg dye sorang!!
FAKER : kalau saye xdapat awak,si yuyue (aku tuh) pun xkan dapat awak,saya akan buat awak berdua putus jugak

K.L.A : aku xkan nak dengan kau! fhm! aku tetap ngn gf aku,ko xkan dapat putuskan kiteorang

K.L.A a.k.a YUYUE : yg atas nieyh yuyue taip nieyh..kebetolan yuyue pown bukak acc mybeloved..so yuyue komen sekali..yg nieyh xpayah trnslt ler..da fhm kan?

FAKER : yuyue..saya sukekan dye,saya jeles ngn awak,nan patot jadi milik saya,saya xpat terima dye ngn org laen,nan xpernah nak layan saya,walaupown saya sanggup"teeeeeeeeeeeeeeeeet"...sbb sye suke nan.
+
+
+
kt bawah nieyh xpayah nk trnslt da..dye ckp smnanjung..





Kawaii Lestat Affens is mybeloved..dye guna pic yuyue letak kat profile pic dye kat FB..so xmo fening2 bace keyh :)..yg dalam bahasa SARAWAK tuh my beloved yg balas..yg SEMENANJUNG tuh yuyue yg balaskan..agak melampau pompuan nieyh..dye nekad nk pisahkan kami..hurmmm :(


--DONE--

4 comments:

cacing said...

aaaaaaaaaaa...... tak paham.... (ternganga sambil air liur terkeluar..... =|..)

Sembang2 wif Yuyue said...

hahaha..cian dye..ehehe

Zura said...

jenuh nk fhm yuyue tp dpt jgak fhm..hehe...pertahankan hb krg ye yuyue...jgn bg sesapa rosakkan..parasit..

Sembang2 wif Yuyue said...

tengs zura..cedeyh meh..yuyue xpernah wat salah ngn dye own..hurmm