Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Aku date ngan nan,tapi xmandi!!..haaha

Assalamualaikum
Pagi2 agy da WC ngn mybeloved kat opis..uwaaa..diam jer xpat nk ckp2 coz t BISING..so kiteorang duk wc sambil chat ajer ler..oleyh kerana xpuas hati coz xpat dgr sore,dye pown balik ler and wc kat umah dye jer..lagi clear pic and suara coz line kat opiz dye gile slooowwww....dengan yuyue yang xmandi2 agy terus on WC..ngahahaha..buruk seyh!!!..sbb tuh yuyue BLUURRRR kan pic yuyue...HAHAHAHA...ader aku kesah??..xkn t depan suami da kawen nk mekap ajer 24jam..nahhhh!!!..ambik abg tgok muke cyg xmekap...ngehehe..leyh pulak dye ckp CUTE...adeyhh..nak ambik hati cyg jer keje,dah2..cyg blurr kan pic tuh..agy pown pic tuh XPAKAI TUDUNG,dye pernah ckp,lau leyh jgn bg tunjuk kt org laen lau pic xpakai tudung,lau ngn dye xperrrr....hahahaha..boleyh plak cmtuh ea???0_o

antara memek muke dye time SKYPE2 td..ngehehehe..cute seyh(cyg jer yg comot td kan2???..hurm)

errrrr



auuuuccchhhaaakkk!!!..hahahah :p



urrrmmmmmmmmmm...muke time majok td ea??..hahahaha..bukak mate cepat!!auuucchhakk!!!:)



ewww...ape yg difikirkan tuh pown xtahu..hahahaha...cute tol mase nieyh..meoooowwww :p



arrrrrggghhhh....kenapa nieyh???hahahhaha..entah ler..mcm2 gaya dye nieyh..myb letih sgt kot,baru balik keje terus wc,xcukup kat opis pagi2 buta,sambung kat umah plak sampai ke tengah hari..p winduuuuwwww sgt2 kat dye!!!..miz nk KIZ2 abg(kiz lappy jer pown)..windu nk abg pelok2 cyg(pelok lappy jer pown)...ehehe...love u syg..damn much!!!!!!!!! :)

bila da signout skype..xsmpai 5 minit,dye post nieyh haa...and tag kat yuyue
 

huk3..npk cm biase je bg korang kan??p bg yuyue,walaupown da kapel 3 tahun lebeyh..ayat "i love u" lar yg paling yuyue nk dengar dari mulut dye..xpernah jemu walaupown sehari sejuta kali dye ckp
I LOVE U
 kat yuyue..yuyue makin syg kat dye..makin takot kehilangan dye..dye segala2nyer wat yuyue..yuyue terima KELEBIHAN dan KEKURANGAN yg ada pada dye..kalau pown kami diberi ujian berat sekalipown,yuyue xkesah hidup susah ngn dye,dye penting wat yuyue..sampai bila2!!!

p/s : love u damn much syg!!!!
\
--DONE--

2 comments:

Nan said...

MAlu la tgok gmbar sendiri~~~

Budak Chomot said...

Sweet je korang ni ;)