Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

**Seyes..rindu giler kat family aku weyh!!**

Start duk umah sewa ngn kazen aku..hari2 teringatkan family aku..entah ler nape..nk kate xpernah duk jauh ngn dyeorg rasenyer ari tuh 2tahun lebeyh kot aku g blajar..hurm..lagi2 ngn adek2 aku..hero2 malaya aku tuh..rinduw giler kot..hurmm..6 bulan aku jage makan minum dyeorang n 6 bulan 2 jgak aku menganggur..muahaha..xder rezeki ler katekan..so sekarang time aku cari kje..kazen plak ajak aku duk ngn dye kat umah sewa dye tuh..mula2 berat hati nk ikot...miz giler2 kat dyeorang!!!!..dapat balik satu hari nie pown da kire oke daa..sekurang2 nyer lepas gak rindu aku kat dyeorang..ade ckp kt my beloved yg aku miz gile kat adek2 aku tuh..and dye ckp "lau rindu kol lar syg"..memang lar..p xsame ngn mengadap muke dyeorang yg cute2 tuh..miz nk tgok muke dyeorang,miz nk dyeorang manje2 ngn aku (padahal hero2 aku tuh umur da matang..da lepasan sekolah da dyeorang p still manja ngn aku)..aku rindu adek2 aku weyh!!!!!...nk je duk seminggu dua kat cinie..p nk wat cmner kan2...hurmm..sabor ajer ler...ader sekali tuh adek lelaki aku yg bongsu antar msg "akak..ner air?xwatkan air ker??"..ishhkk...sedeyh meyh...time tuh aku xder kat umah..duk umah sewa dah..dye rindu nk aku watkan air tuk dye..:((...sob3x....nk je pelok cium adek aku tu..p xleyh!!!..dyeorang LELAKI and da besau panjang..hahahahah..miz adek2 aku~~~..syg sgt2 :))

--DONE--

5 comments:

cacing said...

ya!!! cacing pun sama rindu kat dorang... dah sebulan tak jumpa... sebulan kira lama la kan =)

epy (jerr..) said...

eyda kje kt ner skang?

Sembang2 wif Yuyue said...

cacing : ehehe..lame da tuh..yuyue xjupe dyeorang baru je seminggu kot..ehehe


epy budak busuk : kat umah sekarang...esok g balik umah sewa..kt terengganu~...

plankton said...

OMG..so sweet..dapat msej cam gitu..T_T

btw..i know how u feel right now..me..klo duk jauh sket dri rumah..cnfirm 24/7 teringat kat adek je..tgk sape2 mst terbayang adek je..he3

Ofyn sayang said...

:)