Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Segman aku blogger tegar

haa..tgh2 lalan tadi terjupe banyak gak blog2 baru..uwaa...nk jugak kenal2 kan..so per kate lau yuyue nk wat segman untuk blogger2?? oke gak kan2??..okey2..yuyue akan wat satu segman..lau korang nk join sila baca syrat2 atau cara2 untuk join keyh..alaaarrr..sonang ajo..jom tengok :)

1 : Follow mollow yuyue okeyh...same2 kite tambah member..xrugi kan2??ehehe

2 : korang copy header yuyue tuh and korang cite ler serba sedikit sal segman nieyh..and pastikan korang linkkan ke blog yuyue keyh(entry nieyh )


3 : Sila jawab soalan2 nieyh
     *Dah berapa lama b'blogging?dan kenapa minat b'blogging

     *Da berapa follower korang?

     *Salunyer korang post entry sal per??jiwa2??rock2??ganas2??..hahaha...haaa..ceti ler cikit2..ce cite..cecite :)

     *Nasihat korang kepada blogger2 laen..korang berleter ler ape2 pown..xpanjang pown xper..janji berguna okeyh :)

Bila da siap koje rumah nieyh..sila tinggalkan url blog korang kat entry nieyh..komen jgn xkomen..yuyue akan promote blog korang yup..tengok lar berapa org yg join..xramai pown xper..p yuyue akan promot blogger2 yg join SAHAJA...:)

TARIKH LUPUT : satu hari jer..bermula sekarang!!..esok mlm yuyue close oke...bukan per.yuyue t xon9 da..ari sabtu nk g umah sewa.. :))

--DONE--

2 comments:

farhah dzarif said...

okayy, nanti kite join okayy :)

Shaizhar said...

saya joint

id follower : shaizhar

link :

http://shaizhar.blogspot.com/2011/03/segman-aku-blogger-tegar.html