Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

**Lau pandai masak..so dah boleyh kawen ea??hihi**

Cm gatal nk kawen jer title 2 kan2??...hahaha...lau nak kawen syarat2 utama yg perlu /harus/wajib korang utamakan ialah ----> MEMASAK..lau korang xpandai masak per lar korang nk bg laki korang mkn kan??so pada sesiapa yg da agak2 GATAL nk kawen 2 cepat2 ler belajar masak yerrr...ehehe..yg ke 2
----> KEBERSIHAN...haaa..yg nieyh pown penting au..jgn pandai masak jerp tapi rumah besepah mengalahkan blik stor..lau yuyue SUAMI korang pown yuyue akan kuar umah,lepak ngn kawan2 agy seronok dari mengadap umah tahap reban ayam,sampai tikus pown leyh join same menari2 ala2 hiphop per kes??..hahaha..so mulai sekarang pastikan korang da panda MEMASAK dan jugak reti KEMAS2 umah..yg paling utama sekali lau "bakal" mak m'tua datang dye akan terus ke ruangan DAPUR...so lau da pandai memasak 2..sila2 ler kemas balik yer..jgn pulak mentang2 da reti masak,korang g baling gula,kunyit,garam merata2 pulak...letak n susun elok2 bg kemas okeyh...orang2 tua nieyh lau bab2 dapur memang sensitif..cmner xsensitif..tempat kita memasak n nk masukkan lam perot..so kebersihan DAPUR sangat2 ler perlu di titkberatkan okeyh??!!...ehehe..mcm aku pulak yg nk kawen..miahahaha..

haaa...so daa rasa diri pandai MEMASAK dan MENGEMAS gread A??..ape lagiiii...gtau kat mak "mak2..saya nk kawen boleyh??"sekali kuali naik atas kepala..hahahaha....cop..da nk maghrib..so sambung esok lark keyh..lope u oplllzzz!!!..muaaaahhhkkzz . selamat beramal..ngaaaa..:)

--DONE--

4 comments:

Nan said...

Nak kawen ngan abg dh 2..

neesa said...

aduss.. aku x boleh kawen lagi la cam nie yerkk...hahaha << kegatalan dan kemiangan menjadi

CGG said...

hallo adek:)

amacam chuti kamu?

Sembang2 wif Yuyue said...

cgg : okey jer..enjoi!!!..ehehehe..cgg??