Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

**hahaha..leyh caye ker???O_o**

Bila bukak blog n tengok kat geo counter..memang cm BANGGA kot coz tengok2 der follower dari LUAR NEGARA duk ushar2 blog kita..kan2??p boleyh caye ker??miahahaha...cm xlogik r pulak kan2..coz lau nk diikotkan blog yuyue nieyh lam BM kowt..xgtu??pandai bebenor orang rusia,us,egypt,canada n yg sewaktu dengannyer baca entry versi BM nyer.. kahkahkah..cm kelakar jer..lau orang xtahu paper myb dyeorang akan ckp "wahhh..tgok blog dye tuh,ramainyer ORANG LUAR ushar2 blog dye kan2??"..hahaha...kelakar tol..haaa..jom tgok berapa ramai ORANG LUAR duk ushar2 yuyue :p--->

                                Pageviews by Countries
                                       Malaysia
--> 12,559
                                       Indonesia
 --> 1,841
                                      United States
 --> 311
                                            Egypt
 --> 39
                                           Canada
 --> 36
                                    United Kingdom
 --> 35
                                             India -->
35
                                             Russia
 --> 31
                                        South Korea
 --> 22
                                          Singapore
 --> 22

--DONE--

2 comments:

sissyira said...

salam malam selasa =)

hebat tu..hehehe

ziarah rakan yang saya follow =)

Pearl Kaz said...

hahaha. saya percaya. sbb cuba kalau kite tengok balik kat stats (dashboard blogger) dengan kat nuffnang bahagian referrals or keywords. at least lah kan, mesti ada satu or dua perkataan yg akan terkena bila org google/search. sy pernah je click2 link yg keluar kt referrals tu.. kadang2 gambar yg saya amik kt google, gambar tu juga yg org lain cari kt google.. dan terkena kt page kita.. so, mmg sy percaya org luar akan dtg page kita. maybe diorg tak bace entry, tp nak cari gamba ke.. :) hihihi.. ape pun, happy blogging. ;)