Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

**Contest menang topup free by adewkyuyue n my kazen :)**

 
Cara-cara untuk join ini contest 
http://www.emocutez.com Korang semua mestilah menjadi followers yuyue dulu keyh..semestinyer..ehehe
http://www.emocutez.com Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "JOM JOIN CONTEST MENANG TOPUP" korang reka lar ayat yg best2 cikit..lawak2 ker,bg yuyue ketawa terguling2..hahaha.. 
http://www.emocutez.com Letakkan banner contest ini didalam entri tersebut 
http://www.emocutez.com Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini
http://www.emocutez.comTag beberape orang bloggers yang lain .. minimum 3 Orang,n pastikan dyeorang tahu yg dyeorang di tag..

http://www.emocutez.comTarikh tutup contest ini adalah pada 30/3/2011
Jadi korang semua ada masa yang amat panjang untuk join contest ini .. 
http://www.emocutez.comPemenang akan ditentukan menerusi entry2 korang..entry yg paling kreatif n lawak giler2 akan dapat topup free nieyh..


Banyak-banyak kan lah berdoa yer supaya korang dapat topup free ni ..

Hadiah Utama - Topup RM20
Hadiah Kedua - Topup RM15
   Hadiah Ketiga - Topup RM10   


sudaa habis baca syarat2 masuk contest nieyh??senang jerp an..alaaa..cm xbiase pulak...hihihi..ape lagi??..cepat2..topup free menanti korang sume..selepas yuyue umumkan sape yg menang topup free nieyh,korang(yang menang)tinggalkan num phone @ inbox FB yuyue..yer lar..yuyue nk reload..2 pown lau korang nk ler topup free tuh kan..hak3..;p..korang add yuyue dulu keyh..;)..nk add yuyua??search -- > kawaii yuyue affens

gud luck guys!!!!
http://www.emocutez.com


----DONE----

2 comments:

Nan said...

abg nak join leh? hehehe... nak topup free.. pas2, share ngn cyg balik.. ngaaa~*bodek2..

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehe..nakal jer..abg dikecualikan...hahaha .;p