Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

**segmen "Apa pendapat korang tentang blog yuyue?"**

segmen "Pendapat aku tentang blog yuyue"

wahai sahabat ku yg comel2,chantek2,encem2,hot2 n meletop kebaboo..help me please..yuyue nk sgt korang bg komen sal blog yuyue nieyh..ner tahu kot2 terover n perlu dibuang,npk serabot or ada yg kurang n perlu dtambah..xkesah lar korang nk kutok terok2 pown,yuyue xkesah..jnji 2 ikhlas dari MATA korang n turun ke jari..yuyue anggap sume 2 komen2 yg berguna tok yuyue..^_^

cara nk join segmen nieyh sonang jo..jom tgok :
  1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only .
  2. Lau boleyh follow ler yuyue dulu keyh..tapi tiada paksaan..^_^
  3. Buat satu entry bertajuk "Pendapat aku tentang blog yuyue"..copy banner sample diatas dan linkkan ke blog yuyue keyh dear~~ ^_*
  4. Korang bagi lah pendapat sikit,komen apa yang kurang n yang terover ker..tidak lebih dari 5 komen,tapi lau da byk sgt masalah berkenaan blog yuyue nieyh,lebih pon xper..yuyue lg suka..wink3** okeyh??;))
  5. Pas korang dah komen habis2an,korang bagi lar berapa STAR **** korang nk bg untuk blog yuyue..xlebeyh dari 5 star **..lau nk bg lebeyh pown xper..acecehh~~..hahaha...;p
  6. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang kt antry nieyh..
  7. Tag beberapa kawan/blogger yang laen..xkisah lar bape orang,.sekurang2nyer yuyue leyh tahu per kekurangan yang ada pada blog yuyue,lain orang lain pendapat kan??..;))
  8. Tarikh last??..xder tarikh keramat pown..ehehe..
Hope korang dapat membantu..yuyue perlukan "pakar nasihat blog"..coz yuyue tgok cm serabut jer blog yuyue nieyh..nk ubah tp mcm bluur jer..so korang bantu yuyue keyh~~ ^_^..bagilah komen paper pown jnji ikhlas..nk komen terok2 pown xper..xkesah coz ianya nanti akan berguna wat yuyue..;))

yuyue tag sume fwenz2 yup..ehe..


---DONE---


6 comments:

bielazis said...

wee~~~ blog yuye ni actually jadi rujukan kepada blog bell.. sangat haffening.. i loike... very2 sweet... me <3 it!~~

bell bagi *****... ^^v

Sembang2 wif Yuyue said...

uwaa..tentiu dear~~..nk star lebeyh leyh x??..kakaka..;p..btw tengs dear bell...muaahhhh!!! <3

Xia Misha Affens said...

btol 2 ap bella ckp..suke landing kt blog u..sume nice..ary2 landing pn x pe kn??

Sembang2 wif Yuyue said...

tentiu yunk.. <3 syg u ngn bell lebeyh..huhuhuhu..;p

mizu-KDRI said...

nice blog~
hoho.. lancar je..
=D
meh nk komen2 lg ye bila ad msa..

Sembang2 wif Yuyue said...

mizu : tentiuu mizu..komen2..yuyue suke...;))