Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

**CONTEST pic paling selamber/candid**


wahaha..kali nieyh yuyue nk wt contest..boleh x??lau korang boleyh,yuyue pown boleyh kan?? so jom join ramai2..yuyue ajak sume org join..jgn segan2,syarat2 nk join sonang ajo..jom tgok :
 
Cara-cara untuk join ini contest 
http://www.emocutez.com Korang semua mestilah menjadi followers yuyue dulu keyh..semestinyer..ehehe
http://www.emocutez.com Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "contest pic paling selamber/candid" korang cerita lar cikit "asal usul" pic tersebut..
http://www.emocutez.com Letakkan banner contest ini didalam entri tersebut 
http://www.emocutez.com Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini
http://www.emocutez.comTag beberape orang bloggers yang lain .. minimum 3 Orang,n pastikan dyeorang tahu yg dyeorang di tag..

http://www.emocutez.comTarikh tutup contest ini adalah pada 30/01/2011
Jadi korang semua ada masa yang amat panjang untuk join contest ini .. 
http://www.emocutez.comPemenang akan ditentukan secara rawak(guling2 lam botol..miahaha)..yuyue ngn fwenz sorang agy akan pilih pic n entry mane yg menarik n tip top!!..

hadiah2 nyerr??..simple ajerp..nah..kt bawah tuh :
Hadiah Utama - Topup RM20
Hadiah Kedua - Topup RM15
   Hadiah Ketiga - Topup RM10   
Banyak-banyak kan lah berdoa yer supaya korang dapat topup free ni ..
sudaa habis baca syarat2 masuk contest nieyh??senang jerp an..alaaa..cm xbiase pulak...hihihi..ape lagi??..cepat2..topup free menanti korang sume..selepas yuyue umumkan sape yg menang topup free nieyh,korang(yang menang)tinggalkan num phone @ inbox FB yuyue..yer lar..yuyue nk reload..2 pown lau korang nk ler topup free tuh kan..hak3..;p..korang add yuyue dulu keyh..;)..nk add yuyua??klik disini


gud luck guys!!!!
http://www.emocutez.com


----DONE---

2 comments:

suka cartoon said...

nak join sempat lagi tak???

Sembang2 wif Yuyue said...

suka karton..sempat yunk..lame agy tuh...31/01/2011.lamee agy..ehehe