Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

contest pic paling cute


CONTEST PIC PALING CUTE
korang nk join??klik jerp pic atas tuh


pic nieyh yg yuyue pertaruhkan..comel x??agaga..(perasan)
http://www.emocutez.comuwaa...yuyue masuk Contest lg..terjumpa blog cik adik manis nieyh..tertarik lar pulak ngn contest nieyhhttp://www.emocutez.com...wahaha....lau yuyue nk masok contest nieyh..yuyue kne ikot syarat2 dye larh an??so yuyue kne wt karangan cikit..haha..ukeyh2..

" saya suka blog elly@suely sebab coz blog dye npk menarik jerp..entry-entry dye pown best jerp..yuyue pown baru jerp knl blog nieyh..yuyue ushar2 blog dye n not bad..menarik n tertarik nyaahh!!!http://www.emocutez.com..hahaha...oleh kerana yuyue baru jerp follow dye,yuyue pown xpat nk cite byk2..pas nieyh bile daa ushar2 smpai lebam..baru yuyue wt entry sal blog dye...bukan tok contest ler time tuh..jux tok suka2..leyh kan??http://www.emocutez.com..ehehe..okey lar..smpai cinie jerp kowt..salam..


ok kawan2..ini rules contest nihttp://www.emocutez.com
  1. terbuka kepada semua blogger PEREMPUAN sahajahttp://www.emocutez.com.....
  2. korang jadi FOLLOWER blog aku ni....
  3. copy paste BANNER contest ni kat entri & side bar blog korang selama contest ni berlangsung! dan sila pastikan link back k!
  4. korang upload 1 gambo korang yang paling cute mute! nak wat memek muke pon xpe! lagi best! & dibawah gambo tu korang tulis sket macam ni...........
  5. " saya suka blog elly@suely (pastikan link back ke blog aku) sebab.................." korang xyah la tulis berjela2.... ringkas sudah!http://www.emocutez.com
  6. ok n lastly, dah siap korang letak la link korang tu kat ruangan komen entri ni....
  7. susah ker? xsusah kan???............. senang bangetttttttt!!!http://www.emocutez.com
hanya seorang pemenang bertuah sahaja yang akan dipilih!.......... dan juri2 nye adalah orang2 di sekeliling aku........ kawan2 aku........ tapi bukan blogger yerhttp://www.emocutez.com

tarikh contest ini mulai hari ini 26 nov sehingga 26 dec 2010...........

hadiah yang menanti... SHAWL + INNER (thats why hanya perempuan je leh join hehehe)

---DONE---

2 comments:

aienz nawawi said...

gud luck yer
hehe

Sembang2 wif Yuyue said...

aienz : ^_^ da ramai da join..mybe tipis sgt kowt..ehehe...xpe2..saje tok suke2..ehehe...