Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

CONTEST : DI MANA SAHABAT BAIK ANDA?


yeoyeo..ahha..upss...http://www.emocutez.comASSALAMUALAIKUM wahai saudara2 ku sekalian..kali nieyh yuyue di jemput oleh si cute Saidatina Aisyah Humaira untuk join contest dye..uwaa..agak menarik n aku tertarikhttp://www.emocutez.com..hadiah??adeyh..sabar larh dulu..biar ler yuyue habiskan keje yuyue dulu..der yg harus yuyue selesaikan lau yuyue nak join kontest nieyh..ukeyh2..kat bawah nieyh der pic yuyue ngn member2..jom tengok!!~~



http://www.emocutez.comhaha..giler2 bezt time nieyh..ciap wat bulatan agy 2..sempat2 jerp posing..gambar nieyh da berusia dalam lingkungan 2 tahun..time yuyue belajar dulu..lau xsilap yuyue larh an kiteorang mandi kat air terjun nieyh coz kiteorang da nk habis belajar,kire2 cm "PARTI" perpisahan ler nieyh an??..miz giler2 ngn dyeorang nieyhhttp://www.emocutez.com..pegi jerp tempah teksi 3 buah..siap bawak segala bagai,siap2 dari hostel,masak2 dulu baru packing2 wat g sane,leyh tahan banyak gak..mcm2 ade..haha...sebenarnyer der ramai agy yg pergi,p yuyue rase pic nieyh paling NICE kown..kan2??http://www.emocutez.com(wahaha..perasan)..seyes!!memng suke giler tgok pic nieyh..terkenang time MUDA2 dulu..akeke..byk sebenarnyer nk cite sal pic nieyh..p yuyue rase smpai cini dulu r kowt..tengs sekali lagi pada my new fwenz  Saidatina Aisyah Humaira yg sudi jemput yuyue tok join contest nieyh..http://www.emocutez.com..korang pown berminat nk join???p sebelom tuh korang baca syarat2 yg telah ditetapkan oleyh tuah punyer kontes kt bawah nieyh..siap ada hadiah2 agy..ukeyh2..jom tengok...

http://www.emocutez.comSYARAT-SYARAT PERADUAN
* Kowunk mestylah ade sahabat karib an. Mesty la suke bergambar dengan die. Betol tak. Oleh itu peraduan ini akan menyuruh anda bergambar/posing habis lah dengan kwn karib kowunk tu.
* Setelah itu kowunk edit la bagi cun skit gambar tuh…
* Bergambar dengan seorang je kawan ataupun Bergambar bersama geng/kumpulan anda.
* Setelah itu, ceritakanlah sedikit tentang gambar tuh.
* Gambar-gambar anda mestilah dibuat sendiri di dalam blog sendiri dan janganlah lupa meninggalkan URL anda gambar-gambar anda supaya saya senang mecari blog anda.
* Kalau anda bukan ahli blogger, anda boleh meletakkannya di facebook dan tag saya.
* Senang aje kan…

http://www.emocutez.comHadiahnye ialah:
o PERTAMA: top up RM 20 + Teddy Bear / Lelaki - T Shirt
o KEDUA: top up RM 15
o KETIGA: top up RM 10

TARIKH TAMAT:
1 Januari 2011
suda baca???ukeyh2..aisyah xsuh pown tag kat sape2 an,p yuyue akan cube promote contest nieyh,p yuyue xjamin lar dyeorang akan

wat..^_^..yuyue tag 3 orang http://www.emocutez.com:

---DONE---
http://www.emocutez.com

2 comments:

Aisyah humaira said...

thnks join contest kite :)

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehe..suke join kontest2 nieyh..nk menang!!!..hahahaa..^_^..xmenang pown xper..lau ade rezeki,ader lar..lau xder pown nk wt cmner an..ehe..tengs yup coz sudi jemput..^_^